Alcatel OneTouch Pixi 3 (7)
OneTouch Pixi 3 (7)

Alcatel OneTouch Pixi 3 (7)

Цена в брой:1.00 лв.
  • 7 инчов WSVGA TFT капацитивен дисплей
  • Двуядрен 1.3 GHz процесор
  • 2MP камера, 512МВ RAM, 4GB памет

Забалението идва с Alcatel OneTouch Pixi 7


Винаги до теб в ежедневните задачи


Alcatel OneTouch Pixi 7 е чудесен избор за таблет на изгодна цена. Със своя 1,2 GHz двуядрен процесор, 512 MB RAM и 2 820 mAh батерия, устройството ще поема без проблем изпълнението на много и различни задачи едновременно.

Удобен и компактен


Със своите 7 инча, Alcatel OneTouch Pixi 7 е перфектният баланс между смартфон и таблет. Pixi 7 разполага със слот за Micro-SIM карта, както и слот за карта памет. Таблетът е удобен, както за браузване в интернет, така и за слушане на музика или гледане на видеа.

Чудесен за подарък


Pixi 7 e страхотна идея за подарък за вашето дете. Балансът между цена и качество определено си заслужава. Дисплеят на таблета е чист и ясен. Устройството разполага с основна и предна камера и освен всичко е перфектен за игри.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел сърф XSинформация
1 лв.
10.99
Виж всички тарифни планове
Производител:AlcatelМодел:OneTouch Pixi 3 (7)
Размер:189x 111 x 9.2 мм.Тегло:270гр.
Батерия:2820 mAh Операционна система:Android 4.4 KitKat
Гаранция:24 месеца
  • Всички цени са с ДДС.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 24 месеца. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Промоционалните офертите за закупуване на устройство с тарифен план „Трансфер S” или по-висок важат за нови и съществуващи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • При покупка на устройство с Прима пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на Прима пакета.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.

Препоръчани устройства

Други Alcatel устройства