Samsung Galaxy S6 Edge
Galaxy S6 Edge

Samsung Galaxy S6 Edge

Цена на изплащане:33.99 лв./мес.
Цена в брой:699.98 лв.
  • 5.1” Quad HD Super AMOLED Curved Edge дисплей
  • 2.1 GHz четириядрен процесор
  • + 1.5 GHz четириядрен процесор с 64-битова архитектура
  • 16 MP камера, 3 GB RAM, 32 GB памет
Избери план

Смартфон даващ ново значение на думата „дизайн“.


Изработен изцяло от висококачествен метал и закалено стъкло, Galaxy S6 Edge е изключително тънък и лек. Подобреният дизайн дава стилно и елегантно усещане, а красивият dual-Edge екран излиза извън дори най-смелите очаквания. Напълно функционален и супер чувствителен, той следи за всяко твое движение по гладката повърхност. По-малко ограничения и повече място за визуализация на всички твои желания.
5-мегапикселова предна камера със супер широк 120-градусов ъгъл на снимане.
Gorilla Glass 4 – технология, която прави дисплея изключително издръжлив срещу надраскване.
5.1-инчов Quad HD Super AMOLED дисплей.
С размер: 142.1 x 70.1 x 7 мм. и тегло 132 гр.
Корпусът на S6 e изработен изцяло от висококачествен метал и закалено стъкло.

Quad HD Super AMOLED


5.1-инчовият Quad HD Super AMOLED екран има разделителна способност от 2560 х 1440 с убийствените 577 PPI. Невероятната наситеност на пиксели позволява изживяването на всеки детайл и постигането на перфектен контраст. И всичко това защитено от супер надеждния Gorilla Glass 4 – технология, която прави дисплея на твоя телефон изключително издръжлив срещу надраскване.

Космическа скорост.


Красивият външен вид е важен, но още по-важно е какво се крие зад него. Samsung Galaxy S6 Edge идва със светкавично бърз 8-ядрен 14nm (nanometers) процесор. Разделен на 2 места по 4 ядра с честота на работа от 1.5 и 2.1 GHz. Това позволява на Galaxy S6 Edge да работи в изключително икономичен режим, активирайки само 4 от възможните 8 ядра. По този начин разполагаш с допълнителна мощ, в готовност да бъде повикана, като в същото време не използваш излишни ресурси и пестиш батерия.
5.1-инчов Quad HD Super AMOLED дисплей.
16 MP камера с тракинг фокус за зашеметяващи снимки.

Винаги перфектни снимки.


И двете братчета, Galaxy S6 и S6 Edge, пристъпват гордо напред с 16-мегапикселовите си основни камери и първата в света f1.9 бленда за мобилен телефон. Тя позволява улавянето на много повече светлина наред с изключително краткото време за реакция – 0.7 секунди. Оптичната стабилизация и технологията real-time HDR допринасят за допълнително донагласяне на снимки и видеа, за да извлечеш максимума от всеки момент. Като допълнение имаш 5-мегапикселова предна камера със супер широк 120-градусов ъгъл на снимане. Вече има място за всички в една снимка.

По-малко чакане, повече разговори.


Всички сме се сблъсквали с неприятната липса на захранване, изтощаване на батерия и недостатъчно време за зареждане. Samsung правят решителна крачка към преодоляването на тези проблеми с нова технология за супер бързо зареждане. Само с 10 минути зареждане твоят смартфон е готов да изкара до 4 часа, а режимът Ultra Power Saving Mode удължава живота допълнително като деактивира всичко ненужно.
За разлика от предшествениците си, Galaxy S6 Edge идва с 64 битова архитектура, разкривайки пред себе си още повече възможности. В комбинация с UFS 2.0 memory получаваш в пъти по-бързо записване и четене на информация при минимална консумация на енергия. Освен това, Galaxy S6 Edge е екипиран с 3 GB LPDDR4 RAM, която работи на честота от 1600 Mhz. Това му дава възможността за обработка на данни с убийствена скорост до 3200mb/sec.
Моля, изберете: илиилиили
с абонамент за:
и цена:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел безкрай 3XLинформация
препоръчителен план
33.99 лв.
69.99 лв.
Мтел безкрай 2XLинформация
35.99 лв.
33.99 лв.
Мтел безкрай XLинформация
36.99 лв.
23.99 лв.
Мтел безкрай Lинформация
37.99 лв.
19.99 лв.
Мтел безкрай Mинформация
51.99 лв.
15.99 лв.
Мтел безкрай Sинформация
52.99 лв.
11.99 лв.
Виж всички тарифни планове
Производител:SamsungМодел:Galaxy S6 Edge
Размер:142.1 x 70.1 x 7 мм.Тегло:132 гр.
Батерия:Li-Ion / 2600 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Мобилни данни“ и „Данни в роуминг“ → Включено.

  • Всички цени са с ДДС.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за съществуващи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • При покупка на устройство с Прима пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на Прима пакета.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.