Samsung Galaxy A3
Galaxy A3

Samsung Galaxy A3

Цена на изплащане:4.99 лв./мес.
Цена в брой:99.98 лв.
  • 4.5-инчов Super AMOLED дисплей
  • 1.2 GHz четириядрен процесор
  • 8-мегапикселова камера
  • 16 GB памет и 1.5 GB RAM

Впечатляващ дизайн - стил и издръжливост със Samsung Galaxy A3


Galaxy A3 е първият Samsung смартфон с изцяло метално тяло. Луксозният дизайн включва 4.5-инчов, qHD Super AMOLED дисплей и алуминиев корпус. Изчистен и в същото време приветлив. Тежащ малко над 100 г, Samsung Galaxy A3 придава усещането за комфорт и удобство. Той успява да комбинира голям екран с минимална тежест

Забавлявай се с всяка снимка.


Galaxy A3 е първият Samsung смартфон с изцяло метално тяло. Луксозният дизайн включва 4.5-инчов, qHD Super AMOLED дисплей и алуминиев корпус. Изчистен и в същото време приветлив. Тежащ малко над 100 г, Samsung Galaxy A3 придава усещането за комфорт и удобство. Той успява да комбинира голям екран с минимална тежест.


Забавлявай се с всяка снимка.


Със Samsung Galaxy A3 правиш снимки без дори да има нужда да докосваш своя смартфон. Прецизна Image And Voice Recognition система следи за всяко твое движение и всяка звукова команда, за да разпознае точния момент за снимане. Невероятни снимки всеки път, сякаш личният ти фотограф те следва навсякъде. А с подобрения Landscape mode можеш да хванеш още повече неща със 120-градусов ъгъл на снимане.


Интуитивен дисплей и звук.


Освен, че предоставя невероятно живи и наситени цветове, интелигентният Alive Super AMOLED дисплей на Samsung Galaxy A3 разпознава страничните шумове и автоматично намаля или увеличава звука.


Мощен и издръжлив.


Твоят Samsung Galaxy A3 умее да използва енергийните си запаси изключително ефективно. Специалният Ultra Power Saving mode драстично увеличава живота на батерията и увеличава времето, което смартфоът може да изкара с едно зареждане. В същото време 1.2-гигахерцовият Quad Core процесор ще се погрижи представянето на A3 да остане винаги на ниво.

Моля, изберете: илиилиили
с абонамент за:
и цена:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел безкрай 3XLинформация
препоръчителен план
4.99 лв.
69.99 лв.
Мтел безкрай 2XLинформация
10.50 лв.
33.99 лв.
Мтел безкрай XLинформация
11.50 лв.
23.99 лв.
Мтел безкрай Lинформация
12.50 лв.
19.99 лв.
Мтел безкрай Mинформация
14.99 лв.
15.99 лв.
Мтел безкрай Sинформация
22.50 16.99 лв.
11.99 лв.
Виж всички тарифни планове
Производител:SamsungМодел:Galaxy A3
Размер:130.1 x 65.5 x 6.9 мм.Тегло:110 гр.
Батерия:Li-Ion / 1900 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Мобилни данни“ и „Данни в роуминг“ → Включено.

  • Всички цени са с ДДС.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за съществуващи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • При покупка на устройство с Прима пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на Прима пакета.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.