Sony Xperia Z3 Compact
Xperia Z3 Compact

Sony Xperia Z3 Compact

Цена на изплащане:9.99 лв./мес.
Цена в брой:179.99 лв.
  • 4.6” IPS LCD capacitive дисплей
  • 2.5 GHz четириядрен процесор
  • 20.7 MP камера, 2GB RAM, 16GB памет

Sony Xperia Z3 Compact

Стилен калъф


Вземи сега Sony Xperia Z3 Compact и ще получиш оригинален калъф. Погрижи се телефона ти да бъде добре защитен от надрaскване.

Водоустойчив дизайн, който ти дава още повече възможности.


Xperia Z3 Compact е смартфон проектиран да подсили всяко изживяване. А животът се случва навън. С изключителната си водоутойчивост Sony Xperia Z3 Compact ти позволява да говориш в дъжда или да правиш снимки в басейна, като същевременно ще успее да понесе всяко случайно разливане или изпускане в мивката. Заедно със своя тънък и компактен дизайн, за по-лесна употреба, Xperia Z3 Compact е Андроид смартфонът, който комбинира издръжливост и красота.

Вземи максимума от всеки момент – ден и нощ.


Понякога най-важните моменти се случват при най-неблагоприятна светлина. Камерата на Sony Xperia Z3 Compact е резултат на години технологичен прогрес и притежава способността да се адаптира изключително добре именно към условия със слаба светлина. Благодарение на технологии като Cyber-shot и Handycam можеш да заснемаш зашеметяващи видеоклипове в движение, както и кристално ясни снимки под вода.

Ненадминато Sony забавление навсякъде с теб.


Xperia Z3 Compact комбинира изключително ярък дисплей с последно поколение Sony аудио технология. Наслади се на всеки звук, като в същото време отстраниш всички дразнители със специална звукоизолираща технология. Гледай най-новите филми на кристално ясен екран или закачи своя PlayStation 4 Controller и се впусни в приключение по-истинско от всякога.

По-дълъг живот, за повече забавление.


Sony XperiaZ3 Compact е един водоустойчив телефон, който комбинира първокласно качество с последните Sony технологии. Резултатът е един по-добър телефон, за едно по-добро изживяване. Със своята 2800 mAh-ва батерия компактният смартфонът дава възможността за игри, снимки и живот на 100%.
Моля, изберете: илиилиили
с абонамент за:
и цена:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел безкрай 3XLинформация
препоръчителен план
9.99 лв.
69.99 лв.
Мтел безкрай 2XLинформация
19.50 лв.
33.99 лв.
Мтел безкрай XLинформация
20.50 лв.
23.99 лв.
Мтел безкрай Lинформация
22.50 лв.
19.99 лв.
Мтел безкрай Mинформация
23.99 лв.
15.99 лв.
Мтел безкрай Sинформация
25.50 лв.
11.99 лв.
Виж всички тарифни планове
Производител:SonyМодел:Xperia Z3 Compact
Размер:127 x 64.9 x 8.65 мм.Тегло:129 гр.
Батерия:Li-Ion / 2600 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Ако апаратът е с 2 SIM, от „Настройки“ → “Управление на SIM“ → „Мрежа за данни“ → Избира се SIM от която ще се използва Интернет.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Още“ → „Мобилни мрежи“ → „Данни в роуминг“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

 

  • Всички цени са с ДДС.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за съществуващи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • При покупка на устройство с Прима пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на Прима пакета.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.