LG G2 mini
G2 mini

LG G2 mini

Цена на изплащане:13.50 лв./мес.
Цена в брой:250.00 лв.
  • 8 GB памет
  • 4.7-инчов IPS LCD дисплей
  • 8 MP камера с LED светкавица
  • 1.2 GHz четириядрен процесор
Избери план
Моля, изберете: илиилиили
с абонамент за:
и цена:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел безкрай 3XLинформация
9 лв.
69.99 лв.
Мтел безкрай 2XLинформация
препоръчителен план
13.50 лв.
33.99 лв.
Мтел безкрай XLинформация
14.50 лв.
23.99 лв.
Мтел безкрай Lинформация
20 лв.
19.99 лв.
Мтел безкрай Mинформация
16.50 лв.
15.99 лв.
Мтел безкрай Sинформация
17.50 лв.
11.99 лв.
Виж всички тарифни планове
Производител:LGМодел:G2 mini
Размер:129.6 x 66.0 x 9.9 мм.Тегло:121 гр.
Батерия:Li-Ion / 2440 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → “Предоставяне на връзка и мрежи” → “Мобилни мрежи” → „Мобилни данни“ → Включено.

*Ако апаратът е с 2 SIM, от „Настройки“ → “Управление на SIM“ → „Мрежа за данни“ → Избира се SIM от която ще се използва Интернет.

*За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Предоставяне на връзка и мрежи“ → „Мобилни мрежи“ → „Данни в роуминг“ → Включено.

*Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

  • Всички цени са с ДДС.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за съществуващи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • При покупка на устройство с Прима пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на Прима пакета.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.