Nokia 3310
3310

Nokia 3310

Цена в брой:9.98 лв.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН И СПЕСТИ 1 абонаментна такса

  • 2.4" QVGA дисплей
  • FM радио, MP3 player
  • Издръжлива батерия
  • Възможност отново да поиграеш на "Змията"
Избери план

Nokia 3310 – Презареждането

Новото превъплъщение на една класика


Оригиналната Nokia 3310 е едно от първите устройства, качвани някога на сайта на Мтел. По-точно – девето поред. След дълги години на забвение дойде време да обновим тази страница. Nokia 3310 отново е на пазара и е по-добра от всякога. Новото превъплъщение на култовия телефон е бюджетно решение за хората, които търсят функционално, здраво и издръжливо устройство. В това отношение духът на оригинала е жив и новата Nokia 3310 определено ще зарадва заклетите фенове на марката.

Какво се променя в дизайна на Nokia 3310


Новата Nokia 3310 запазва силуета на оригинала, но осъвременява цялостния дизайн, за да отговори на очакванията на съвремието. Устройството е станало по-тънко, което го прави по-удобно за носене в джоб или чанта или дори просто за държане в ръка. Дисплеят също е станал по-голям – 2,4-инча. Трябва да споменем, че вече дисплеят може да се вижда от различни ъгли еднакво добре, както и да се чете лесно дори и в най-яркото слънце.

С Nokia 3310 няма проблем да си забравиш зарядното


Спомняш ли си доброто старо време, когато нямаше нужда да носиш зарядното със себе си. Е – с Nokia 3310, то се завръща. Типично за Nokia – на батерията може да се разчита. Можеш да говориш спокойно цял ден. А ако го оставиш на stand-by, телефонът ти ще работи цял месец. Правилно прочете – 1 месец. Новият модел 3310 идва с удобно и компактно зарядно устройство с Micro-USB порт.
Моля, изберете: илиилиили
с абонамент за:
и цена:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел без граници М с Екстра нет+информация
2.50 лв.
19.98
Мтел без граници S с Екстра нет+информация
3.50 лв.
14.98
Мтел без граници Lинформация
2.50 лв.
20.99
Мтел без граници Минформация
3.50 лв.
16.99
Мтел без граници Sинформация
3.99 лв.
11.99
Виж всички тарифни планове
Производител:NokiaМодел:3310
Размер:145.6 x 51 x 12.8 мм
  • Всички цени са с ДДС.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за съществуващи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • При покупка на устройство с Прима пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на Прима пакета.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.