Sony Play Station 4 Pro +DESTINY 2
Play Station 4 Pro +DESTINY 2

Sony Play Station 4 Pro +DESTINY 2

Цена на изплащане:32.99 лв./мес.
Цена в брой:679.99 лв.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН И СПЕСТИ 1 абонаментна такса

 • 1TB капацитет на диска
 • Подобрена графика
 • Поддръжка на 4K изображения
 • Страхотен геймърски джойстик
 • Игра Destiny 2

Незабравимо гейминг изживяване

Бял PS4 Pro в комплект с Destiny 2


Destiny 2 е най-големият претендент за игра на годината. Подобно на невероятно успешния си предшественик, Destiny 2 е шутър (FPS), който успешно инкорпорира елементи от ролевите (RPG) и MMO игрите. Историята започва след като последният безопасен град на човечеството пада под инвазията на армиите водени от Ghaul – командирът на бруталния Червен легион. Той e лишил Пазителите от тяхната власт и е принудил всички оцелели да избягат. Този път играчите ще посетят мистериозни светове в слънчевата система и ще използват многобройни нови оръжия и опустошителни бойни способности. За да победят, те ще трябва да обединят разпръснатите герои на човечеството и заедно с тях да се изправят срещу Ghaul и неговия Червен легион в епична битка с една единствена цел - да възстановят своя дом. Комплектът с PS4 PRO White дава достъп до Expansion Pass на Destiny 2, с който ще можете да се насладите и на двата бъдещи експанжъна на играта с много нови мисии, локации и въоръжение.

Подари си безброй часове забавление с PlayStation 4 Pro


PlayStation 4 Pro (PS4®Pro) (CUH-7000 серия) е компютърна система за забавление, доставяща незабравимо гейминг изживяване, включващо подобрена графика и поддръжка на 4K изображения. Конзолата е изключително мощна! Системната архитектура ( CPU и GPU ) на PS4 Pro, превръща игрите в наслада за окото – една невероятна визуална детайлност и прецизност. Потребители с 4K телевизори ще могат да стартират всички PS4 заглавия, но този път с по-високо качество: 4K резолюция, с по-бърза и стабилна скорост на опресняване. Освен това PS4 Pro поддържа 4K видео плейбек, с което осигурява 4K стрийминг видео услуги като Netflix и YouTube. В копмплекта ще намериш и страхотен геймърски джойстик.

PlayStation 4 Pro гарантира наслада за очите


Притежателите на HDTV също ще могат да се насладят на взривяващо сетивата геймплей изживяване, отново от конзолата PS4 Pro. Системата осигурява 1080p резолюция за всички PS4 заглавия, както и по-бърза опреснителна способност за някои от игрите.PS4 Pro поддържа HDR визуална технология. Последната позволява възпроизвеждането на светлосенки и обогатена палитра от цветове. Геймърите, които притежават HDR-съвместими телевизори ще се забавляват с игри и съдържание, впечатляващо с реалистичност, живописност и неподправеност. Капацитетът на хард диска на PS4 Pro е 1TB*4. Готов е да „подслони“ повече игри, съдържание и любими геймплей видеа.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел премиум 200информация
препоръчителен план
32.99 лв.
48.03
Мтел разширен Xtra 100информация
36.99 лв.
36.98
Мтел разширен 75информация
36.99 лв.
26.78
Мтел стандартен 50информация
37.50 лв.
22.38
Мтел смарт 25информация
37.99 лв.
16.99
Мтел нет 100информация
36.99 лв.
25.49
Мтел нет 75информация
36.99 лв.
17.99
Виж всички тарифни планове
Производител:SonyМодел:Play Station 4 Pro +DESTINY 2
Размер:295x55x327 ммТегло:3.3 кг
 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за съществуващи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • При покупка на устройство с Прима пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на Прима пакета.
 • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.