Samsung Gear Fit 2
Gear Fit 2

Samsung Gear Fit 2

  • Без тарифен план
  • Фитнес гривна със Super AMOLED дисплей
  • 512 МВ RAM памет и oще 4 GB място за съхранение
  • Батерията може да работи цели 5 дни в режим изчакване
  • Твой незаменим помощник в спорта
Виж цените

Вкарай живота си в ритъм с помощта на Gear Fit2 на Samsung

Gear Fit2 - фитнес гривна с много приложения


Samsung са разработили своята Gear Fit2, за да бъде твой незаменим помощник в спорта. Спокойно можеш да бягаш, без да вземаш телефона си, защото вградения GPS ще проследи твоят маршрут, дистанцията и скоростта в реално време. Устройството може да следи сърдечния ти ритъм и да те насочва към оптималното за теб натоварване. Вече може да бягаш спокойно.

Gear Fit2 е удобен и лесен за работа


Gear Fit2 на Samsung не е просто фитнес гривна, а фитнес гривна със Super AMOLED дисплей, който е достатъчно голям, за да следиш показателите си по време на тренировката без да нарушаваш ритъма си. Потребителския интерфейс е лесен за разбиране и навигиране. Няма значение дали искаш да провериш целите си конкретната тренировка или просто да видиш колко е часа – ще се ориентираш бързо и лесно.

Въпреки компактните си размери Gear Fit2 е високотехнологичен


Дисплеят на устройството е 1,5 инчов sAMOLED с резолюция 216 х 432 пиксела. Samsung са предвидили 512 МВ RAM памет и oще 4 GB място за съхранение. Това напълно отговаря на нуждите на Gear Fit2. Батерията е доста издръжлива – оставена в режим изчакване може да работи цели 5 дни. Ако я използваш интензивно ще издържи до 9 часа.

Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Цена при запазване на настоящ абонаментен планинформация
13.99 лв.
Мтел безкрай XLинформация
13.99 лв.
20.39
Мтел безкрай 3XLинформация
препоръчителен план
13.99 лв.
41.99
Мтел безкрай Lинформация
13.99 лв.
15.99
Мтел безкрай Mинформация
13.99 лв.
15.99
Мтел безкрай Sинформация
13.99 лв.
11.99
Виж всички тарифни планове
Липсват подобни настройки за този модел телефон. При проблеми се обадете на 088 1881.
  • Всички цени са с ДДС.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 24 месеца. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за физически лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • При покупка на устройство с Прима пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на Прима пакета.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.