Riley Robot
Robot

Riley Robot

Цена в брой:449.99 лв.
  • Без тарифен план
  • Тип на сензора: CMOS 1/4 Inch
  • Качество на картината: HD
  • Двупосочна аудио връзка
  • Инфрачервено нощно наблюдение

Riley – запознай се с новия си най-добър приятел

С Riley винаги държиш дома си под око. Riley е домашният робот, който е готов да служи като твоите очи и уши у дома. Няма значение дали си на дълъг път или просто искаш да провериш нещо от работа. Никога повече няма да се притесняваш дали изключи ютията, дали затвори вратата на хладилника и т.н. Riley ще те освободи от досадните притеснения. Роботът ще бъде и винаги на пост, за да защитава домът ти. „Въоръжен“ със своята камера, Riley може да обикаля и да те алармира за съмнителни движения в дома ти.

Riley ще се разбира добре и с деца, и с домашни любимци


Не се подвеждайте от компактните размери и непретенциозния външен вид на Riley. Това е робот, който е способен да се справи с най-голямото предизвикателство – детските ръце. Или лапите на домашния ти любимец. Или и двете - няма значение. Riley е здрав, издръжлив и няма никакви части, които могат да се отчупят, паднат или да бъдат случайно погълнати. Не само това – този робот е готов за забавления и изненади. Благодарение на приложението за смартфон можеш да „гледаш“ през камерата на Riley в реално време и дори да разговаряш с хората през него.

Не се тревожи за Riley. Умее да се грижи за себе си

Riley ще те изненада със своята интелигентност. Твоят робот сам разбира кога батерията му е изтощена и ще те информира своевременно. Всичко, което трябва да направиш е да го приближиш към станцията му и да избереш функцията за зареждане. Riley ще се премести сам и ще се прикачи към станцията си. Това е един малък всъдеход, който може да се справя със всякакви повърхности вкъщи, да заобикаля препятствия и да се грижи за себе си и за твоето спокойствие.


с абонамент за:

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Цена при запазване на настоящ абонаментен планинформация
20.99 лв.
0.00
Производител:RileyМодел:Robot
Размер:10 см х 15.5 см х 10.02 смБатерия:Li-Ion 2600 mAh
  • Всички цени са с ДДС.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 24 месеца. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за физически лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • При покупка на устройство с Прима пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на Прима пакета.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.