Huawei Smart Watch
Smart Watch

Huawei Smart Watch

Цена в брой:560.00 лв.
  • Без тарифен план
  • 1,4-инчов AMOLED дисплей, подсилен със сапфирени кристали
  • Операционна система Android Wear
  • Работи в хармония с Android и iOS устройства
  • Невероятна среща на високи технологии и класически дизайн
Избери план

Покажи, че си „смарт“ със смарт часовник Huawei Watch

Няма да повярваш, че това не е класически часовник


Външният вид на смарт часовника Huawei Watch на пръв поглед е идентичен с този на най-елегантните и скъпи швейцарски часовници. Ще повярваш ли, че това, което всъщност виждаш, е 1,4-инчов AMOLED дисплей, подсилен със сапфирени кристали, които го предпазват от надраскване. Тази невероятна среща на високи технологии и класически дизайн е наистина впечатляваща. Това е часовник, който пази старият стил, но може да прави толкова много повече.

Huawei Watch работи в хармония с Android и iOS устройства


Смарт часовникът на Huawei е създаден, не просто за да пасва на външния ти вид, но и за да се впише в твоя динамичен начин на живот. Можеш да го свържеш със всеки Аndroid смартфон с лекота. Освен това Huawei Watch е един от първите смарт часовници с Android Wear, които могат да работят и с iPhone.

Управлявай деня си с един поглед към Huawei Watch


Благодарение на операционната система Android Wear, Huawei Watch ще те държи в час с най-важните събития с редовни нотификации. Ще си припомниш приоритетите си за деня и ще ги разместваш с едно движение на пръста си. Също така можеш да управляваш музиката, която слушаш и дори да включваш любимите си приложения. Със сигурност ще се забавляваш, докато разучиш всичките функции на своя Huawei Watch.
Моля, изберете: илиилиили
с абонамент за:
цена:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Цена при запазване на настоящ абонаментен планинформация
26 лв.
0.00
  • Всички цени са с ДДС.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 24 месеца. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за физически лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • При покупка на устройство с Прима пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на Прима пакета.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.

Други Huawei устройства