BOSE SoundTouch 10
SoundTouch 10

BOSE SoundTouch 10

Цена на изплащане:9.99 лв./мес.
Цена в брой:199.99 лв.
  • Изключително мощен и чист звук
  • Слушаш музика чрез безжична Wi-Fi връзка: 20 000 интернет радиа и твоята лична музикална библиотека
  • Лесен контрол през смартфон и таблет
  • В кутията има още дистанционно, зарядно и USB кабел

Винаги има място за още музика със Bose SoundTouch 10

Bose SoundTouch 10 е компактен, за да се събира навсякъде


Няма значение дали имаш претрупана стая или си на другия полюс и харесваш минималистичния начин на живот. Въобще – каквото и да е положението – ще имаш място за колонката Bose SoundTouch 10, защото тя е супер компактна. Снабдена е с Wi-Fi и Bluetooth връзка, за да може да я използваш навсякъде без кабели.

Пускай музика направо със смартфона си


Просто си инсталирай безплатното приложение SoundTouch и ще можеш да се потопиш в музика. Приложението ще те ориентира как да свържеш устройствата си с Bluetooth. SoundTouch 10 поддържа и Wi-Fi, благодарение на което можеш да слушаш популярни музикални услуги като Spotify, Pandora, Интернет радио и много други.

Bose SoundTouch 10 в цифри


Нека поговорим и за техническите характеристики. Колонката е с размери 21,2 см височина и 14,1 см широчина. Тежи всичко на всичко 1,87 килограма, което далеч не е много за устройство способно да възпроизведе толкова мощен звук. Освен самата колонка, в кутията ще намериш още дистанционно, зарядно и USB кабел. Дистанционното също е компактно – 11,4 на 4,4 сантиметра. Форматите, които колонката поддържа са: MP3, WMA, AAC, FLAC и Apple Lossless.

с абонамент за:

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел премиум 200информация
препоръчителен план
9.99 лв.
48.03
Мтел разширен Xtra 100информация
14.99 лв.
36.98
Мтел стандартен 50информация
15.99 лв.
22.38
Мтел смарт 25информация
16.99 лв.
16.99
Производител:BOSEМодел:SoundTouch 10
Размер:21.2cm x 14.1cm x 8.7cmТегло:1.87 кг.
  • Всички цени са с ДДС.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 24 месеца. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за физически лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • При покупка на устройство с Прима пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на Прима пакета.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.