BOSE Soundlink II Mini
Soundlink II Mini

BOSE Soundlink II Mini

  • Без тарифен план
  • Около 9 метра Bluetooth обхват
  • Tежи едва 0,67 килограма
  • Батерията издържа до 10 часа непрекъсната работа
  • Автоматично разпознаване на последните 8 устройства

Музиката се движи навсякъде с теб с Bose SoundLink II Mini

По-добър звук. Буквално в шепите ти Наслаждавай се на твоята музика в движение, където и да отиваш. С помощта на Bose SoundLink II Mini ще се забавляваш навсякъде. Ултракомпактната колонка възпроизвежда естествен и силен звук, с много по-силен бас, отколкото би очаквал от толкова малко устройство. Bose SoundLink II Mini наистина се събира в шепата ти, но бързо ще се свърже с твоя смартфон, таблет или друго Bluetooth устройство.

Bose SoundLink II Mini може да дойде с теб навсякъде


Тази колонка е достатъчно малка и лека, за да я събереш лесно в чантата си. Тежи едва 0,67 килограма, така че въобще няма да усетиш разликата. Можеш и да я поставиш където поискаш, защото центърът на тежестта й е достатъчно ниско, за да няма опасност да падне. Батерията издържа до 10 часа непрекъсната работа. С други думи – бъди спокоен, че твоята Bose SoundLink II Mini винаги ще е на линия.

Bose SoundLink II Mini се свърза с всичките ти устройства с Bluetooth


Bose SoundLink II Mini има около 9 метра обхват, което ти позволява да се забавляваш с музика в целия си дом, без да се бориш с плетеница от кабели. Свързването със смартфон, iPad или друго Bluetooth устройство е по-лесно от всякога. Гласови съобщения ще помагат с напътствия, а колонката запаметява последните 8 устройства и ги разпознава автоматично следващия път, когато решиш да ги ползваш.
Моля, изберете: илиилиили
с абонамент за:
цена:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Цена при запазване на настоящ абонаментен планинформация
23.90 лв.
0.00
Виж всички тарифни планове

Други BOSE устройства