Lenovo Yoga Tab 3 Pro 10
Yoga Tab 3 Pro 10

Lenovo Yoga Tab 3 Pro 10

Цена на изплащане:30.82 лв./мес.
Цена в брой:649.99 лв.
  • 10.1" IPS дисплей
  • 2.24 GHz четириядрен процесор
  • 13 МР основна камера + 5 МР селфи камера
  • 2 GB RAM, 32 GB вградена памет
  • Вграден проектор до 70", подвижна стойка

Мащабна картина върху голям дисплей


Lenovo Yoga Tab 3 Pro 10 разполага с 10" IPS дисплей с висока резолюция от 2560х1600 пиксела. QHD резолюцията на таблета е идеална за завладяващи игри и уеб сърфиране. Зашеметяващият дисплей изглежда чудесно от всички ъгли и при всякакъв вид околна светлина. Игрите и снимките са живи и детайлни, а клиповете са прекрасни за гледане.

Стилен дизайн


Кожения гръб и графитена повърхност създават изключително елегантна бизнес визия на устройството. Красивия силует, характерен за Yoga серията на Lenovo, прави таблета удобен за използване във всяка една ситуация. Yoga Иновативният дизайн на Tab 3 поставя в цилиндър батерията и подвижната стойка отстрани на устройството, като премества центъра на тежестта и предлага различни начини да го използвате: държан в ръка, наклонен, изправен и закачен.

Проектиране на видео


Ако желаете да превърнете вашата тъмна стая в домашно кино, можете да използвате проекторът на Lenovo Yoga Tab 3 Pro 10 ,който е интегриран върху въртяща се панта и може да прожектира върху всяка стена или таван.
Моля, изберете: илиилиили
с абонамент за:
и цена:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел сърф 2XLинформация
препоръчителен план
30.82 лв.
29.16 лв.
Мтел сърф XLинформация
30.82 лв.
20.82 лв.
Мтел сърф Mинформация
34.15 лв.
12.49 лв.
Производител:LenovoМодел:Yoga Tab 3 Pro 10
Размер:179 x 247 x 4.68 ммТегло:665 г
Батерия:10200 mAh
  • Цените не включват ДДС.
  • Посочените цени са валидни при сключване на нов абонамент или за клиенти в последните 3 месеца от настоящия си договор  за съответния тарифен план за срок от 24 месеца. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.