Asus ZenPad Z380
ZenPad Z380

Asus ZenPad Z380

Цена на изплащане:6.65 лв./мес.
Цена в брой:124.99 лв.
  • 8" PSP дисплей
  • 1.2 GHz четириядрен процесор
  • 5 МР основна камера + 2 МР селфи камера
  • 1 GB RAM, 16 GB вградена памет

Модeрен дизайн


Asus ZenPad Z380 8.8 е с дизайн, който следва линията на хармония между красота и функционалност с изчистени линии и елегантно покритие с кожена текстура. Полираната метална рамка на таблета е акцент, който привлича вниманието. Металната рамка е непроводима, подсилена с помощта на вакуумна вулканизация за защита на дисплея.
Ергономично заоблени ръбове осигуряват удобен захват, като в същото време допринасят за премиум усещане.

Удобен и ярък дисплей


Asus ZenPad Z380 е 8-инчов таблет. Дисплея е защитен с помощта на вакуумна вулканизация. Страхотното визуално изживяване се допълва от Asus Visual Master, който събира в себе си ексклузивни техологии, хардуер и софтуер, за да оптимизира всички аспекти на дисплея – констраст, острота, наситеност на цвета, яснота на картината и яркост. Резултатът е невероятно реалистична картина.

Мощна батерия и силен звук


Asus ZenPad Z380 разполага със силна батерия, която може да издържи до 6 часа след зареждане, предавайки филми, картини, снимайки или създавайки силен звук , благодарение на 6 говорителя.

с абонамент за:

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел сърф 2XLинформация
препоръчителен план
6.65 лв.
29.16 лв.
Мтел сърф XLинформация
6.65 лв.
20.82 лв.
Мтел сърф Mинформация
8.32 лв.
12.49 лв.
Производител:AsusМодел:ZenPad Z380
Размер:209 мм x 123 x 8.5 мм Тегло:350 г
Батерия:4000 mAh
  • Цените не включват ДДС.
  • Посочените цени са валидни при сключване на нов абонамент или за клиенти в последните 3 месеца от настоящия си договор  за съответния тарифен план за срок от 24 месеца. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.