Samsung Galaxy J7 (2016)
Galaxy J7 (2016)

Samsung Galaxy J7 (2016)

Цена на изплащане:9.58 лв./мес.
Цена в брой:174.99 лв.
  • 5.5" Super AMOLED дисплей
  • 1.6 GHz осемядрен процесор
  • 13 МР основна камера + 5 МР селфи камера
  • 2 GB RAM, 16 GB вградена памет

Samsung Galaxy J7 – Всичко на едно място и на добра цена

Бърз 4G смартфон от Samsung

Samsung Galaxy J7 e готов за здрава работа!

Някои телефони показват статус, докато други са по-скоро аксесоар. Samsung Galaxy J7 обаче има друго послание – готов за работа. Телефонът се отличава с изчистен и практически ориентиран дизайн. Това е изразено и в още една характеристика на телефона. От Samsung са помислили за опасността от изпускане и удар на устройството. Разбираме това от солидната конструкция на Samsung Galaxy J7, която е подсилена с метална рамка.

13 MP основна камера и страхотни селфита


Казаното дотук не означава, че със Samsung Galaxy J7 не може да се забавлявате. Телефонът може да се похвали с 13-мегапискелова основна камера. Помислено е и за любителите на селфитата – устройството разполага с предна 5-мегапикселова камера. Не се страхувай да експериментираш и с различните настройки на Samsung Galaxy J7. Така ще можеш да направиш по-реалистични снимки, с които да впечатлиш приятелите си.

Наслади се на цветовете с иновативния дисплей на Samsung Galaxy J7


Може би една от най-отличителните характеристики на серията Galaxy J е Super AMOLED дисплеят. С други думи - Samsung спестява един допълнителен слой въздух и стъкло пред екрана. Предимствата на това решение не се ограничават до по-ясните цветове, но и намаляват отблясъците и местата, където може да се натрупа прах. Размерът на дисплея е 5,5 инча, а резолюцията от 1280 x 720 (HD) пиксела означава, че ще забележиш всеки детайл.

Не се страхувай да изкажеш желанията си на глас


Samsung Galaxy J7 работи използва Android™ 6.0 Marshmallow, който поддържа разширени функции за гласови команди, както и допълнителни възможности за работа с приложенията. Друго предимство на операционната система, което не можем да не споменем, е възможността за икономична работа на батерията. В същото време 8-ядреният процесор позволява бързо превключване на приложенията и плавна работа на устройството.

Научете повече за това устройство и споделете мнението си за него в нашия блог.

Моля, изберете: илиилиили
с абонамент за:
и цена:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел М клас 4XLинформация
4.98 лв.
60.00 лв.
Мтел М клас 3XLинформация
препоръчителен план
9.58 лв.
40.00 лв.
Мтел М клас 2XLинформация
10.42 лв.
30.00 лв.
Мтел М клас XLинформация
10.42 лв.
25.00 лв.
Мтел М клас Lинформация
12.08 лв.
19.00 лв.
Мтел М клас Mинформация
14.98 лв.
13.00 лв.
Мтел М клас Sинформация
16.25 лв.
9.00 лв.
Виж всички тарифни планове
Производител:SamsungМодел:Galaxy J7 (2016)
Размер:151.7 x 76.0 x 7.8 мм Тегло:169 г
Батерия:3300 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Мобилни данни“ и „Данни в роуминг“ → Включено.

  • Цените не включват ДДС.
  • Посочените цени са валидни при сключване на нов абонамент или за клиенти в последните 3 месеца от настоящия си договор  за съответния тарифен план за срок от 24 месеца. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.