Lenovo Vibe C
Vibe C

Lenovo Vibe C

  • 5.0" TFT-TN дисплей
  • 1.1GHz четириядрен процесор
  • 5 МР основна камера + 2 МР селфи камера
  • 1 GB RAM,8 GB вградена памет

Много функции на едно място и на добра цена в Lenovo Vibe C

Дисплеят на Lenovo Vibe C е идеален за мултимедия

Няма значение дали искаш да гледаш филми в движение, да провеждаш видео разговори или просто да разгледаш снимки. При всяко положение ще можеш да се насладиш на много богати цветове и ясни детайли с 5-инчовия дисплей на Lenovo Vibe C. Резолюцията на устройството е 854х480 пиксела, което е напълно достатъчно за твоето забавление.

Запознай се с приятелите на Lenovo Vibe C – Android и Snapdragon


Имаш поне две причини да си сигурен, че ще работиш бързо и безпроблемно с твоя Lenovo Vibe C. Като начало устройството идва при теб с бърз 32-битов четириядрен процесор Snapdragon, който му позволява да се справи с натоварването от работата. Втората причина се крие в операционната му система. Lenovo Vibe C работи с Android 5.1 Lollipop, отговарящ перфектно и на неговите, и на твоите нужди.

Lenovo Vibe C e бърз 4G смартфон на разумна цена


С Lenovo Vibe C няма нужда да се колебаеш между бюджетен или бърз 4G смартфон. Това устройство е и двете. С него ще можеш да сърфираш в интернет със впечатляващите скорости от 150 Mbps за сваляне и 50 Mbps за качване в глобалната мрежа. Смартфонът все повече става средство за достъп до необятния онлайн свят и от Lenovo явно разбират това.

Лесно можеш да смениш батерията на Lenovo Vibe C


Lenovo Vibe C разполага с батерия с капацитет 2300 mAh (милиампер часа). С други думи – ще можеш да работиш и да се забавляваш в продължение на цял ден. А когато батерията свърши, можеш изключително лесно да я замениш с друга напълно заредена резервна.
Моля, изберете: илиилиили
с абонамент за:
и цена:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел М клас 3XLинформация
1.65 лв.
40.00 лв.
Мтел М клас 2XLинформация
3.32 лв.
30.00 лв.
Мтел М клас XLинформация
3.32 лв.
25.00 лв.
Мтел М клас Lинформация
4.58 лв.
19.00 лв.
Мтел М клас Mинформация
5.42 лв.
13.00 лв.
Мтел М клас Sинформация
6.65 лв.
9.00 лв.
Виж всички тарифни планове
Производител:LenovoМодел:Vibe C
Размер:143.5 x 71.8 x 8.95 ммТегло:166 г.
Батерия:2 300 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Мрежи и Безжични Връзки“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Ако апаратът е с 2 SIM, от „Настройки“ → “Управление на SIM“ → „Връзка за данни“ Избира се SIM от която ще се използва Интернет.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → “Мрежи и Безжични Връзки” „Още“→ “Мобилна мрежа“ → „Данни в роуминг“ → Включено.

*Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

  • Цените не включват ДДС.
  • Посочените цени са валидни при сключване на нов абонамент или за клиенти в последните 3 месеца от настоящия си договор  за съответния тарифен план за срок от 24 месеца. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.

Други Lenovo устройства