Lenovo A1000
A1000

Lenovo A1000

  • Без тарифен план
  • 4.0” WVGA TFT-TN дисплей
  • 1.3 GHz четириядрен процесор
  • 5 МР камера, 1 GB RAM, 8 GB памет
  • Специална цена при поръчка онлайн

Достъпно невероятен


Превърнете допира си до Android смартфон в уникално преживяване с Lenovo A1000. Вземете най-доброто съотношение между цена и качество, с което ще получите страхотен смартфон с всички необходими функционалности.

Уловете перфектния момент и го споделете


Снимки, споделяне в социалните мрежи, видео клипчета и най-новите приложения – всичко става бързо и лесно благодарение на четириядрен процесор, 3G свързаност и предостатъчно място за съхранение. Четириинчовият екран прави гледането на видео и снимки удобно и достъпно. Двете сим-карти, с които работи телефона, позволяват да комбинирате два телефонни номера в едно устройство.

Целият свят е в дланта на ръката


Андроид Lollipop и бързата 3G свързаност подобрява изживяването, като винаги ви държи свързани със света. Lenovo A1000 e перфектната комбинация от лесен достъп до съдъжание и удобна употреба с една ръка. Дизайнът е стилен и елегнатен, подобаващ за Lenovo – един от най-търсените производители на смартфони през последните години.

Ако поръчаш онлайн получаваш 1 месечна такса отстъпка от избрания абонаментен план, а доставката ще е за наша сметка.

Моля, изберете: илиилиили
с абонамент за:
и цена:
Абонаментен планЦена в брой
за устройство
Без тарифен план
Производител:LenovoМодел:A1000
Размер:124.5x64.0x10.6 ммТегло:132 гр
Батерия:2000mAh

За да получите желаните от вас настройки, кликнете на линка "Изпрати". При проблеми или неактивен линк, се обадете на 088 1881.


ОписаниеКодНастройки през сайта
Wap, MMS & StreamingvfltИзпрати

  • Цените не включват ДДС.
  • Посочените цени са валидни при сключване на нов абонамент или за клиенти в последните 3 месеца от настоящия си договор  за съответния тарифен план за срок от 24 месеца. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.

Други Lenovo устройства