Huawei Y5 II
Y5 II

Huawei Y5 II

  • Без тарифен план
  • 5" IPS дисплей
  • 1.3 GHz четириядрен процесор
  • 8 MP основна камера + 2 MP селфи камера
  • 1 GB RAM, 8GB вградена памет

Погледни света с нови очи през Huawei Y5 II

Дисплеят на Huawei Y5 II обещава истинско цветно угощение

5-инчовият HD LCD дисплей на Y5 II, със своите ярки цветове, е наслада за очите. Toва не се дължи само на качеството на екрана и високата гъстота на пикселите. Тук помага и мощният процесор на устройството, който гарантира бързо зареждане на всички изображения и плавно прехвърляне от едно приложение към друго. С тази комбинация буквално ще се потопиш в цветове.

С Huawei Y5 II никога няма да изпуснеш точния момент


Срамота е да изпуснеш важни детайли в снимката, само заради лошото осветление наоколо. За да решат този проблем, от Huawei са въоръжили своя Y5 II с двойна светкавица, която се справя във всякаква светлина. С 8-мегапикселовата основна камера ще можеш да направиш страхотни снимки, които изглеждат с професионално качество. Ако си любител на селфитата, ще се радваш да научиш, че Huawei Y5 II има и 2-мегапикселова предна камера.

Huawei Y5 II работи с бърза операционна система


Huawei Y5II използва операционната система EMUI3.1, която всъщност е създадена на базата на Android 5.1. Производителите обещават, че ще с нея ще имаш напълно ново усещане за работа. Устройството работи бързо и интуитивно. Приложенията са добре подредени и е много лесно да откриеш това, което ти трябва.

Huawei Y5 II ще те разбере само с жест


Ако все пак не искаш да ровиш из менютата въобще, за да стигнеш до любимите си приложения, Huawei Y5 II е подготвил още един трик. Функцията Easy Key ти позволява да свържеш приложение с жест. С едно натискане на дисплея, две натискания или с натискане и задържане можеш да включиш приложение, което си свързал към съответния жест.

Още информация за Huawei Y5 II можете да разгледайте в нашия блог тук.


с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел М клас 4XLинформация
препоръчителен план
0.83 лв.
60.00 лв.
Мтел М клас 3XLинформация
2.48 лв.
40.00 лв.
Мтел М клас 2XLинформация
3.75 лв.
30.00 лв.
Мтел М клас XLинформация
3.75 лв.
25.00 лв.
Мтел М клас Lинформация
4.98 лв.
19.00 лв.
Мтел М клас Mинформация
6.65 лв.
13.00 лв.
Мтел М клас Sинформация
7.92 лв.
9.00 лв.
Виж всички тарифни планове
Производител:HuaweiМодел:Y5 II
Размер:143.8 x 72.0 x 8.8 Тегло:135 г
Батерия:2 200 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Още“→ “Мобилна мрежа“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Ако апаратът е с 2 SIM, от „Настройки“ → “Управление на две карти“ (избира се SIM1 или SIM2)→ „Мобилни данни по подразбиране“ → Избира се SIM от която ще се използва Интернет.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Още“→ “Мобилна мрежа“ →„Мобилни данни“ и „Данни в роуминг“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

  • Цените не включват ДДС.
  • Посочените цени са валидни при сключване на нов абонамент или за клиенти в последните 3 месеца от настоящия си договор  за съответния тарифен план за срок от 24 месеца. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.