Huawei P9 Lite
P9 Lite

Huawei P9 Lite

Цена на изплащане:6.65 лв./мес.
Цена в брой:124.99 лв.
  • 5.2" IPS дисплей
  • 1.7 GHz осемядрен + 2.0 GHz четириядрен процесор
  • 13 MP основна камера + 8 MP селфи камера
  • 2 GB RAM, 16 GB вградена памет

Погрижи се за имиджа си с истински майстор на фотографията


Huawei P9 lite ще ти помогне да разкриеш красотата на света около теб със своята 8-мегапикселова предна камера. Смартфонът може да се похвали и с широкоъгълен 27-милиметров обектив, който ще ти помогне да запечаташ всяка красива гледка, която откриеш. Устройството е истински майстор на селфитата. Чувствителен към околната светлина, Huawei P9 lite сам преценява как да се настрои за перфектната снимка.

Потопи се в цветове с InCell технологията на Huawei P9 lite


Благодарение на InCell технологията вече практически няма разстояние между дисплея и стъкленото покритие. Размерът на дисплея от 5,2 инча, в комбинация с резолюция от 1080 х 1920 обещава удобна работа и ясна визуализация, дори на най-малките разлики в цветовете. Има и още една причина за качествения образ: 424 пиксела на всеки инч от дисплея!

Сигурност само с едно докосване


Huawei P9 lite разполага с 3D сензор за пръстови отпечатъци исистема за сигурност ARM®TrustZone®, за разпознаване. С други думи - важната за теб информация ще бъде достъпна само в твоите ръце. По този начин от Huawei гарантират комфортна работа с твоя смартфон и усещане за допълнителна сигурност.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел М клас 4XLинформация
препоръчителен план
6.65 лв.
60.00 лв.
Мтел М клас 3XLинформация
8.32 лв.
40.00 лв.
Мтел М клас 2XLинформация
8.32 лв.
30.00 лв.
Мтел М клас XLинформация
8.32 лв.
25.00 лв.
Мтел М клас Lинформация
11.25 лв.
19.00 лв.
Мтел М клас Mинформация
13.32 лв.
13.00 лв.
Мтел М клас Sинформация
14.58 лв.
9.00 лв.
Виж всички тарифни планове
Производител:HuaweiМодел:P9 Lite
Размер:146.8 x 72.6 x7.5 ммТегло:149 г
Батерия:3000 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Още“→ “Мобилна мрежа“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Ако апаратът е с 2 SIM, от „Настройки“ → “Управление на две карти“ (избира се SIM1 или SIM2)→ „Мобилни данни по подразбиране“ → Избира се SIM от която ще се използва Интернет.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Още“→ “Мобилна мрежа“ →„Мобилни данни“ и „Данни в роуминг“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

  • Цените не включват ДДС.
  • Посочените цени са валидни при сключване на нов абонамент или за клиенти в последните 3 месеца от настоящия си договор  за съответния тарифен план за срок от 24 месеца. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.