Huawei P8 Lite
P8 Lite

Huawei P8 Lite

Цена на изплащане:10.82 лв./мес.
Цена в брой:199.99 лв.
  • 5.0” IPS дисплей
  • 1.2 GHz осемядрен процесор
  • 13MP камера, 2GВ RAM, 16GB памет
Избери план

Huawei P8 lite
Minimal to the max 

Невероятно тънък смартфон, оборудван с осем-ядрен процесор и невероятна камера.

Huawei P8 lite

Несравнима производителност

13-мегапикселовата камера на Huawei P8 Lite, в комбинация със специалният си софтуер, прави винаги красиви и наситени снимки. Запечатай по-ясно всеки детайл дори и в условия на ниска осветеност


Невероятни фотографии

С камерата на P8 Lite 13 МP, в комбинация със специалния софтуер и функционалност, ще заснемете много красиви фотографии. Тя ще запечата по-ясни, по-светли, по-детайлни снимки - дори в условия на ниска осветеност.

Huawei P8 lite

Създаден, за да бъде докосван

Концепцията за дизайна на Huawei P8 lite е вдъхновена от хармонията и баланса. Предната и задна част на телефона са напълно гладки и изключително приятни на допир. От екрана до задната леща на камерата, през аудио говорителите, и слота за СИМ-картите всички детайли следват концепцията за симетричен дизайн - истинско произведение на изкуството

Huawei P8 lite

Потребителски интерфейс създаден специално за теб

Операционната система е Android 5.0.2 Lollipop, а заедно с нея идва и изключително богатият на възможности, потребителски интерфейс EMUI 3.1 включващ различни предварително инсталирани приложения, много полезни режими, както и удобни функционалности, като например жестови команди. P8 Lite идва зареден със специално създадения от Huawei интерфейс EMUI 3.1, който улеснява всяка задача. Уникалният Me Widget, комбиниращ често използвани функции в една единствена, както и редица туториали, помагат за лесното разучаване на смартфона.

Научи повече за Huawei P8 Lite в нашия Блог.

Моля, изберете: илиилиили
с абонамент за:
и цена:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел М клас 4XLинформация
2.48 лв.
60.00 лв.
Мтел М клас 2XLинформация
8.32 лв.
30.00 лв.
Мтел М клас 3XLинформация
4.58 лв.
40.00 лв.
Мтел М клас XLинформация
8.32 лв.
25.00 лв.
Мтел М клас Lинформация
препоръчителен план
10.82 лв.
19.00 лв.
Мтел М клас Mинформация
12.92 лв.
13.00 лв.
Мтел М клас Sинформация
14.15 лв.
9.00 лв.
Виж всички тарифни планове
Производител:HuaweiМодел:P8 Lite
Размер:143.0x70.6x7.7 ммТегло:131 г
Батерия:2200 mAh

За да получите желаните от вас настройки, кликнете на линка "Изпрати". При проблеми или неактивен линк, се обадете на 088 1881.


ОписаниеКодНастройки през сайта
Internetota1Изпрати

  • Цените не включват ДДС.
  • Посочените цени са валидни при сключване на нов абонамент или за клиенти в последните 3 месеца от настоящия си договор  за съответния тарифен план за срок от 24 месеца. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.