Huawei P20 Pro
P20 Pro

Huawei P20 Pro

Очаквайте скоро
Галерия:Сравни:
  • Изберете цвят:
  • 6.1" FHD+ OLED дисплей
  • 2.36 GHz четириядрен + 1.8 GHz четириядрен процесор + i7 копроцесор
  • 40MP+20MP+8MP основна камера Leica, 24MP селфи камера
  • 128GB вградена памет, 6GB RAM
  • аудио Dolby ATMOS, четец за пръстови отпечатъци, стъклен корпус, IP67

Huawei и Leicа обединяват сили за страхотни резултати


40 мегапикселовата камера на Huawei P20 Pro осигурява изключителна острота на изображението, фокус, контраст, както и точност на цвета. 24 мегапикселовата предна камера на устройството пък поддържа функцията 3D portrain lighting, което гарантира невероятни селфита. Благодарение на изкуствен интелект камерата прави 3D моделиране на лицето, значително подобрявайки селфи снимките. Дори и да не си запален фотограф, веднага ще оцениш разликата. Но най-сериозното предимство е друго. Благодарение на своя напреднал софтуер, Huawei P20 Pro може автоматично да стабилизира изображенията и автоматично да балансира цвета дори и при лоша осветеност.

Наслаждавай се на снимките си на невероятен дисплей


Новият 6.1" FHD+ OLED дисплей е ярък и цветен, създаден по иновативната технология FHD+. Да поговорим малко в цифри: Резолюцията е 2160×1080 пиксела. Toва само по себе си е заявка за много дълбочина и наситени цветове при всякакви изображения. С помощта на технологията Multi-touch, екранът на Huawei P20 Pro поддържа до 10 точки на допир. Това улеснява работата с редица приложения, a ако си любител на видеоигрите, бързо ще обикнеш предимствата на отличния дисплей.

Можеш да разчиташ на процесора на Huawei P20 Pro


P20 Pro е задвижван от Kirin 970 и допълнителен i7 копроцесор. Kirin 970 е осемядрен процесор (четири 2.36 GHz ядра + четири 1.8 GHz ядра) създаден от Huawei. Това е повече от достатъчно, за да си сигурен, че твоят смартфон ще се справи с лекота, дори и с най-тежките приложения. Можеш също така да си сигурен, че няма да те изостави в неподходящ момент. Huawei P20 Pro разполага с мощна 4000 mAh батерия, която се зарежда бързо и издържа дълго.
Производител:HuaweiМодел:P20 Pro
Размер:155.0 х 73.9 х 7.8 ммТегло:180 гр.
Батерия:4000 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Още“→ “Мобилна мрежа“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Ако апаратът е с 2 SIM, от „Настройки“ → “Управление на две карти“ (избира се SIM1 или SIM2)→ „Мобилни данни по подразбиране“ → Избира се SIM от която ще се използва Интернет.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Още“→ “Мобилна мрежа“ →„Мобилни данни“ и „Данни в роуминг“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

  • Цените не включват ДДС.
  • Посочените цени са валидни при сключване на нов абонамент или за клиенти в последните 3 месеца от настоящия си договор  за съответния тарифен план за срок от 24 месеца. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.