HTC U Ultra
U Ultra

HTC U Ultra

Цена на изплащане:39.98 лв./мес.
Цена в брой:816.66 лв.
  • 5.7" Super LCD5 дисплей
  • 2.2 GHz двуядрен + 1.6 GHz двуядрен процесор
  • 12МP основна камера + 16MP селфи камера
  • 64GB вградена памер, 4GB RAM
  • 2" втори дисплей (160 x 1040)

HTC U Ultra – един наистина Ultra добър смартфон

Похвали се пред всички със своя Ultra стил


Дизайнът на U Ultra подхожда много точно на същността на този смартфон. Изискан, футуристичен, но изчистен и елегантен. HTC видимо са положили много усилия и във външния вид на своя U Ultra. Разработен е по нов процес, при който цветовете се преплитат със стъклото в множество слоеве. Това им придава неповторима дълбочина и изящество. Металните и стъклените компоненти са свързани под високо налягане, което осигурява гладка повърхност и перфектно преливане помежду им.

Не просто добри снимки – Ultra снимки


Любителите на фотографията бързо ще се убедят, че HTC U Ultra прави не просто добри снимки, а Ultra снимки. Камерата на това устройство е усъвършенстван модел на тази от HTC 10, което само по себе си е сериозна заявка. Ще можеш да правиш снимки без да се притесняваш от размазване, дори и да си в движение, благодарение на новата система за автофокус PDAF. Камерата на HTC U Ultra се представя страхотно и при снимки в слаба светлина. И – разбира се – няма как да минем и без Ultra селфита с прецизната 16MP предна камера.

Ultra умен – това е HTC U Ultra


Запознай се с HTC Sense Companion. Той е винаги с теб, но никога няма да започне да ти досажда. Просто ще те улеснява в твоята работа с HTC U Ultra. И не само. Може да те предупреди да си вземеш чадъра, ако се очертават валежи. Може даже ти препоръча и добър ресторант наоколо. С HTC U Ultra ще се разбираш много лесно. Буквално само с една дума. Специален софтуер анализира речна и приема гласови команди с голяма точност.
Моля, изберете: илиилиили
с абонамент за:
и цена:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел М клас 4XLинформация
препоръчителен план
39.98 лв.
60.00 лв.
Мтел М клас 3XLинформация
43.32 лв.
40.00 лв.
Мтел М клас 2XLинформация
44.15 лв.
30.00 лв.
Мтел М клас XLинформация
44.15 лв.
25.00 лв.
Мтел М клас Lинформация
44.98 лв.
19.00 лв.
Мтел М клас Mинформация
45.82 лв.
13.00 лв.
Мтел М клас Sинформация
49.15 лв.
9.00 лв.
Виж всички тарифни планове
Производител:HTCМодел:U Ultra
Размер:162.4 x 79.8 x 8 mm Тегло:170 г
Батерия:3 000 mAh
  • Цените не включват ДДС.
  • Посочените цени са валидни при сключване на нов абонамент или за клиенти в последните 3 месеца от настоящия си договор  за съответния тарифен план за срок от 24 месеца. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.