CAT S60
S60

CAT S60

Цена на изплащане:34.15 лв./мес.
Цена в брой:683.32 лв.
  • 4.7" HD TFT Corning® Gorilla® Glass 4 дисплей
  • 1.5 GHz четириядрен + 1.2 GHz четириядрен процесор
  • 13 MP термална камера + 5 MP селфи камера
  • 32 GB вградена памер, 3 GB RAM
  • IP68 сертификат за защита от прах и вода, военен стандарт за устойчивост 810G

CAT S60 е пригоден за здрава работа. Буквално.

Устройство, което говори за екстремен стил на живот


Всички устройства, които CAT произвежда са предвидени за хора, които не се страхуват да си изцапат ръцете в живота. CAT S60 не е нито моден аксесоар, нито има претенциите за елегантност. Това е здрава машина, която е готова да те последва навсякъде, където твоят начин на живот те отведе. Независимо от всички екстремни условия, на които можеш да го подложиш, CAT S60 ще е там и ще продължава да работи безотказно.

Нов помощник за домашния майстор - CAT S60


CAT S60 идва с иновативна топлинна камера, която ще ти позволи да виждаш в тъмното или през гъст дим. Малко са устройствата, които могат да се похвалят с такава функция. Ще се изненадаш от множеството приложения, които можеш да откриеш на термокамерата. Например – с CAT S60 ще проследиш откъде става течение в дома ти, дали дадено уплътнение е добре поставено или да провериш изправността на електрическата инсталация. Можеш дори да разбереш кой е най-пресният хляб в магазина.

Твоят CAT S60 няма да се уплаши и от водата


Много смартфони издържат на намокряне. Но ако говорим за потапяне на 5 метра под водата в продължение на 60 минути, списъкът рязко се съкращава. CAT S60 има уникална функция Lockdown Switch, която му позволява да стои под вода. Устройството е снабдено с екран Gorilla Glass 4, който реагира на докосване от мокри пръсти, както и когато самият S60 e мокър. Камерата също работи под вода, което ти позволява да се забавляваш и да правиш страхотни подводни снимки и дори видео.
Моля, изберете: илиилиили
с абонамент за:
и цена:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел М клас 4XLинформация
препоръчителен план
34.15 лв.
60.00 лв.
Мтел М клас 3XLинформация
37.48 лв.
40.00 лв.
Мтел М клас 2XLинформация
38.32 лв.
30.00 лв.
Мтел М клас XLинформация
38.32 лв.
25.00 лв.
Мтел М клас Lинформация
39.15 лв.
19.00 лв.
Мтел М клас Mинформация
39.98 лв.
13.00 лв.
Мтел М клас Sинформация
43.32 лв.
9.00 лв.
Виж всички тарифни планове
Производител:CATМодел:S60
Размер:147.9 x 73.4 x 12.95 mm
  • Цените не включват ДДС.
  • Посочените цени са валидни при сключване на нов абонамент или за клиенти в последните 3 месеца от настоящия си договор  за съответния тарифен план за срок от 24 месеца. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.