Azumi A40C
A40C

Azumi A40C

  • Без тарифен план
  • 4.0” WVGA дисплей
  • 1 GHz двуядрен процесор
  • 5 МР камера, 512 MB RAM, 4 GB памет

Аzumi A40C има от всичко по малко, но достатъчно

Компактен, лек и практичен - Аzumi A40C

Ако търсиш смартфон, който да е готов за работа и разговори, без много приложения, функции или нетрадиционни дизайнерски решения, то това ще ти привлече вниманието. Аzumi A40C е класически пример за изчистен и компактен дизайн. Размерите му са 125.6x63x9.45 мм, а теглото му – скромните 127 грама.

Удобството е приоритет за Аzumi A40C


Компактният стил на Azumi A40C е видим и в 4-инчовия дисплей. Традиционалистите, които са свикнали да боравят с една ръка с устройството си, ще могат да се справят и с това. Дисплеят е с резолюция от 480x800 пиксела. Тук отново се връщаме към тезата, че това е смартфон именно за тези, които търсят максимално опростено устройство. При всяко положение Аzumi A40C е удобен за работа и всичките му спецификации отговарят на това изискване.

Свързаност на скромна цена с Аzumi A40C


Основната цел на Azumi A40C е да ти даде възможност да комуникираш. Затова батерията му може да издържи в продължение на часове непрекъснато говорене. Можеш лесно да свържеш устройството си с компютър с Bluetooth или с USB. Аzumi A40C е пригоден да работи с 2G и 3G мрежи. Всичко това идва в компактна опаковка и на повече от разумна цена.
Моля, изберете: илиилиили
с абонамент за:
и цена:
Абонаментен планЦена в брой
за устройство
Без тарифен план
Без тарифен план за абонати на Мтел
Производител:AzumiМодел:A40C
Размер:125.6x63x9.45 mmТегло:127 g
Батерия:1350 mAh

За да активирате достъпа до данни през мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → “Използване на данни“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Ако апаратът е с 2 SIM, от „Настройки“ → “Управление на SIM“ → „Мрежа за данни“ → Избира се SIM от която ще се използва Интернет.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → “Използване на данни“ → „Мобилни данни“ и „Данни в роуминг“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

  • Цените не включват ДДС.
  • Посочените цени са валидни при сключване на нов абонамент или за клиенти в последните 3 месеца от настоящия си договор  за съответния тарифен план за срок от 24 месеца. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.