Acer Liquid Z630
Liquid Z630

Acer Liquid Z630

  • Без тарифен план
  • 5.5" IPS дисплей
  • 1.3 GHz четириядрен процесор
  • 8 MP основна камера + 8 MP широкоъгълна селфи камера
  • 2 GB RAM + 16 GB вградена памет

Избери качество на изгодна цена с Acer Z630 8MP камера за перфектни селфита с Acer

Бъди елегантен с Acer Z630 в ръка


Дизайнът на Acer Z630 е много отличителен: тъмен пластмасов корпус, сменяем заден панел и хромирана рамка отстрани. Слушалката отпред също има нестандартна за този тип смартфони кръгла форма. Нестандартните решения обаче не променят цялостната елегантна визия на устройството. Acer Z630 е удобно решение и за работа, и за игра.

Правиш селфита и снимки с еднакво силни камери


Важна особеност на Acer Z630 са двете 8-мегапикселови камери. Традиционно предната камера на повечето смартфони е с по-слаба разделителна способност от основната, но в този случай не е така. Acer определено са помислили и за хората със слабост към селфита.

Acer Z360 - комбинация от добър процесор и бюджетен смартфон


Смартфонът разполага с 4-ядрен процесор MediaTek MT6735 и 2 GB RAM памет, който се справя без никакви проблеми с всички рутинни задачи, с които би го натоварил. Спецификациите му позволяват на операционната система Android 5.1 Lollipop да работи отлично и да прехвърля много бързо между приложенията. Представянето на Acer Z630 определено е много добро за този ценови клас.

Acer Z630 е готов за маратонски бегач


За издръжливостта на Acer Z630 се грижи батерия с внушителния капацитет от 4000 милиампер часа. В комбинация с ниската консумация на енергия, получаваш изключително издръжлив смартфон, който работи в продължение на 15-20 часа при непрекъснато натоварване. Разбира се това зависи много и от личните ти предпочитания и график, но на Acer Z630 може да се разчита.

Научете повече за това устройство и споделете мнението си за него в нашия блог.

Моля, изберете: илиилиили
с абонамент за:
и цена:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел М клас Mинформация
0.83 лв.
13.00 лв.
Мтел М клас Sинформация
9.15 лв.
9.00 лв.
Виж всички тарифни планове
Производител:AcerМодел:Liquid Z630
Размер:156,3 x 77,5 x 8,9 ммТегло:165 г
Батерия:4000 mAh
Деактивиране на WiFi:
Настройки > wifi > off
Активиране на Мобилни Данни:
Настройки > мобилни данни > вкл.
- ако апаратът е двусимов: настройки > управление СИМ > мрежа за данни > избира се картата на M-Tел
- в роуминг: настройки > още мрежи > Мобилни мрежи > Данни в роуминг > on
  • Цените не включват ДДС.
  • Посочените цени са валидни при сключване на нов абонамент или за клиенти в последните 3 месеца от настоящия си договор  за съответния тарифен план за срок от 24 месеца. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.