Huawei P9
P9

Huawei P9

Цена на изплащане:8.32 лв./мес.
Цена в брой:166.66 лв.
  • 5.2" IPS дисплей
  • 2.5GHz четириядрен процесор + 1.8GHz четирядрен процесор
  • двойна 12 MP основна камера + 8 MP селфи камера
  • 3 GB RAM, 32 GB вградена памет

Преоткрий смартфон фотографията
с новия Huawei P9


Смартфонът, чиято камера е създадена заедно с легендарната марка в света на изображенията Leica.

Удивителна двойна камера


Huawei и Leica създадоха заедно устройство със зашеметяващи способности да прави висококачествени фотографии. Двете задни камери на Huawei P9 работят в синхрон, за да позволят на потребителя да създадат изображения с изключителни детайли, дълбочина и цвят. RGB камерата на смартфона специализира в улавянето на цвета, докато монохромната камера е невероятна в постигането на детайла в снимката. P9 наистина изпъква в по-тъмни условия, тъй като дизайна на двойната камера гарантира улавянето на повече светлина и детайли.

Бързо, ясно и точно заснемане


В допълнение на двойната камера на Huawei P9 идва и мощен хардуер. Технологията за хибриден фокус с три методологии - лазер, калкулация на дълбочината и контраст, автоматично избира тази, която ще постигне най-добри резултати във всяка една обстановка. Фокусът вече не е проблем. 

Софтуер за професионални ефекти на фотографията


Huawei P9 е снабден с богата палитра от режими и ефекти за заснемане, с която да прекрачите границата на обикновеното снимане и да започнете да правите арт-фотографии. Широк обектив, монохромен режим, различни филтри са само част от екстрите, които ще пренесат смартфона ви в света на истинската фотография.

Елегантен дизайн с прецизност в детайли


Huawei P9 идва уникален и зашеметяващ, поставящ нови стандарти в индустриялния дизайн. Смартфонът е впечатляващ – с 2.5 висок клас заоблено стъкло и алумини, чийто ръбове са извинити чрез технология, ползваща диамант за максимален баланс и усещане. Зад стъклото е още един отличаващ смартфона детайл – дисплея. Той е 5,2 инча, с FHD технология, която предлага 96% насищане на цветовете и висок контраст.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел М клас 4XLинформация
препоръчителен план
8.32 лв.
60.00 лв.
Мтел М клас 3XLинформация
9.98 лв.
40.00 лв.
Мтел М клас 2XLинформация
9.98 лв.
30.00 лв.
Мтел М клас XLинформация
9.98 лв.
25.00 лв.
Мтел М клас Lинформация
14.98 лв.
19.00 лв.
Мтел М клас Mинформация
18.32 лв.
13.00 лв.
Мтел М клас Sинформация
26.65 лв.
9.00 лв.
Виж всички тарифни планове
Производител:HuaweiМодел:P9
Размер:145x 70.9x6.95 ммТегло:144 гр.
Батерия:3000 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Още“→ “Мобилна мрежа“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Ако апаратът е с 2 SIM, от „Настройки“ → “Управление на две карти“ (избира се SIM1 или SIM2)→ „Мобилни данни по подразбиране“ → Избира се SIM от която ще се използва Интернет.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Още“→ “Мобилна мрежа“ →„Мобилни данни“ и „Данни в роуминг“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

  • Цените не включват ДДС.
  • Посочените цени са валидни при сключване на нов абонамент или за клиенти в последните 3 месеца от настоящия си договор  за съответния тарифен план за срок от 24 месеца. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.