Lenovo Vibe K5
Vibe K5

Lenovo Vibe K5

  • 5.0" IPS дисплей
  • 1.4 GHz осемядрен процесор
  • 13 МР основна камера + 5 МР селфи камера
  • 2 GB RAM,16 GB вградена памет
  • Dolby Audio високоговорители, алуминиев гръб

Бързина и надеждност с Lenovo Vibe K5

Забавлявай се в движение

Lenovo са въоръжили своя Vibe K5 със стабилен 8-ядрен процесор Qualcomm® Snapdragon™ 415, който му позволява да превключва бързо между различни приложения. В допълнение към това, устройството разполага с 2 GB RAM, която му дава по-голяма възможност както за работа, така и за забавления. Vibe K5 ще се справи без проблем с всяко приложение.

Изчистеният дизайн на Lenovo Vibe K5 е наслада за окото


Помислено е и за външния вид на Lenovo Vibe K5. Устройството е с елегантен дизайн, който същевременно е подсилен със здраво алуминиево тяло. Скромното тегло от 150 грама и удобните му размери допълват положителното потребителско преживяване.

Сподели какво виждаш с 13 MP камерата на Lenovo Vibe K5


Споделяй всичко с приятелите си онлайн! С 13-мегапикселовата основна камера на Lenovo Vibe K5 ще правиш страхотни снимки, които улавят и най-малките детайли в живота. А ако си сред страстните почитатели на селфитата, не пропускай да се забавляваш и с 5-мегапикселовата предна камера. Параметрите й я правят идеално решение и за видеочат.

Потопи се в звук с Dolby Atmos® аудио на Lenovo Vibe K5


Музиката не е единственото нещо, заради което устройството ти трябва да има качествен звук. Атмосферата от видеоклиповете, филмите и дори игрите се влияе много именно от него. Затова моделът Vibe К5 има двойни високоговорители и Dolby Atmos® аудио. По този начин можеш да си сигурен, че ще се насладиш максимално на всяка нота.

Научете повече за това устройство и споделете мнението си за него в нашия блог.


с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел М клас Lинформация
2.48 лв.
19.00 лв.
Мтел М клас Mинформация
4.15 лв.
13.00 лв.
Мтел М клас Sинформация
12.48 лв.
9.00 лв.
Виж всички тарифни планове
Производител:LenovoМодел:Vibe K5
Размер:142 x 71 x 8.2 ммТегло:150 г
Батерия:2 750 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Мрежи и Безжични Връзки“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Ако апаратът е с 2 SIM, от „Настройки“ → “Управление на SIM“ → „Връзка за данни“ Избира се SIM от която ще се използва Интернет.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → “Мрежи и Безжични Връзки” „Още“→ “Мобилна мрежа“ → „Данни в роуминг“ → Включено.

*Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

  • Цените не включват ДДС.
  • Посочените цени са валидни при сключване на нов абонамент или за клиенти в последните 3 месеца от настоящия си договор  за съответния тарифен план за срок от 24 месеца. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.