LG G5
G5

LG G5

Цена на изплащане:31.25 лв./мес.
Цена в брой:641.66 лв.
  • 5.3" IPS дисплей
  • Процесор Snapdragon 820 (две ядра 2.15 GHz + две ядра 1.6 GHz)
  • Двойна основна камера (16 МР + 8 МР широкообхватна) + 8 МР селфи камера
  • 4 GB RAM, 32 GB вградена памет
  • Скенер за пръстов отпечатък, модулен дизайн, метален корпус, "винаги включен" екран

LG G5

Елегантен дизайн


LG G5 е с метален корпус, заоблени ръбове и бляскав вид. Модерния дизайн на алуминиево – магнезиевата сплав на гърба се съчетава с удобството да можеш да смениш батерията си бързо и лесно, само с натискане на един бутон. Дизайнът запазва своята страхотна функционалност и когато прикрепите към устройството някой от различни аксесоари „Friends” към него, а телефонът остава безкрайно удобен за използване.

Мултимедийно преживяване от висок клас


LG G5 е с две камери на гърбa, които имат изключително висок ъгъл на снимане. Основната е 16 MP, притежава оптична стабилизация и лазерен авто-фокус. Втората камера, както и камерата за селфи предлагат впечатляващите 8 MP. Устройството притежава способност да използвате допълнителни ефекти, дори и в момент, в които заснема снимки или видео.

LG cam plus


Иновация в апарата е допълнителният модул LG cam plus. С тази добавка към телефона можете да правите още по-детайлни снимки, използвайки добавените хардуерни бутони. Преносим аксесоар, който превръща LG G5 в лесна за употреба камера, с допълнителна 1.200 mAh батерия. Първите, поръчали LG G5 от Мтел ще получат телефона в комплект с LG cam plus.

Винаги включен


Екранът на LG G5 има опция да е винаги включен без това да причини скоростно изтощаване на батерията на смартфона. Дисплея е 5.3 инча, процесора е Qual comm Snapdragon 820, операционната система е Android 6.0 Marshmallow. Интерфейсът е променен спрямо предходните модели, като новата позиция на апликациите спомага за бърз и лесен достъп до всяко приложение. Сигурността е подсигурена с наличието на бутон за разпознаване на пръстов отпечатък.

 

Прочети още за специално разработените за LG G5,
аксесоари от серията Friends

Моля, изберете: илиилиили
с абонамент за:
и цена:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел М клас 4XLинформация
препоръчителен план
31.25 лв.
60.00 лв.
Мтел М клас 3XLинформация
31.65 лв.
40.00 лв.
Мтел М клас 2XLинформация
33.32 лв.
30.00 лв.
Мтел М клас XLинформация
33.32 лв.
25.00 лв.
Мтел М клас Lинформация
34.15 лв.
19.00 лв.
Мтел М клас Mинформация
42.48 лв.
13.00 лв.
Мтел М клас Sинформация
44.15 лв.
9.00 лв.
Виж всички тарифни планове
Производител:LGМодел:G5
Размер:149.4 x 73.9 x 7.3 ммТегло:158 г
Батерия:2 800 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → “Предоставяне на връзка и мрежи” → “Мобилни мрежи” → „Мобилни данни“ → Включено.

*Ако апаратът е с 2 SIM, от „Настройки“ → “Управление на SIM“ → „Мрежа за данни“ → Избира се SIM от която ще се използва Интернет.

*За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Предоставяне на връзка и мрежи“ → „Мобилни мрежи“ → „Данни в роуминг“ → Включено.

*Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

  • Цените не включват ДДС.
  • Посочените цени са валидни при сключване на нов абонамент или за клиенти в последните 3 месеца от настоящия си договор  за съответния тарифен план за срок от 24 месеца. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.

Други LG устройства