Samsung Galaxy S7
Galaxy S7

Samsung Galaxy S7

Цена на изплащане:24.98 лв./мес.
Цена в брой:499.99 лв.
  • 5.1" Super AMOLED дисплей
  • 2.3 GHz четириядрен процесор + 1.6 GHz четириядрен процесор
  • 12 МР основна камера + 5 МР селфи камера
  • 4 GB RAM, 32 GB вградена памет
  • В специален комплект с дизайнерска колонка само при поръчка онлайн

Дизайн


Всичко в дизайна на Samsung Galaxy S7 е подчинено на стила и удобството. Смартфонът разполага с максимално изчистена форма, идеално гладка и стабилна. В нея стъкленият дисплей изглежда като едно цяло с металното тяло на телефона. Това е постигнато чрез патентован процес, наречен 3D термоформоване. Технологията на производство прави телефона и устойчив на прах и вода, така че да издържа до 30 минути на в 1.5 метра вода.
Сигурност: Защита от проникване на твърди тела и влага.
Камера: Живи и детайлни снимки във всеки момент на снимане

Камера


Samsung Galaxy S7 прави перфектни снимки и в добре, и в слабо осветена среда. До F1.7 обективът и по-големите 1.4µm пиксели на сензора за изображение достига повече светлина, така че снимките излизат живи и детайлни. Подобрен е и фокусът на смартфона: всички пиксели на сензора на камерата имат 2 фотодиода, вместо един. Това значи, че сензорът Dual Pixel Sensor може да фокусира толкова бързо и точно, колкото и човешкото око. Това е само на върха на възможностите на камерата на Samsung Galaxy S7. Смартфонът разполага с впечатляващи други функции, които му позволяват да прави перфектни селфита, панорамни снимки на движещи се обекти, както и снимка с движение и много други.

Хардуер


Samsung Galaxy S7 може да се похвали с процесор, който е с до 30% по-бърз от предшественика си, както и с 1 GB повече RAM. Хардуерното сърце на устройството позволява всички приложения и игри да работят впечатляващо гладко и бързо. Смартфонът поддържа и карта с памет до 120 GB, така че да можете да го използвате безпроблемно, дори и след няколко системни ъпдейта. Финалният детайл е по-силната батерия с капацитет от 3000mAh, която ти позволява да слушаш музика и да гледаш видео в продължение на часове. Зареждането й също е подобрено: Samsung Galaxy S7 се зарежда изцяло за около 90 мин.

Научете повече в нашия блог!
Батерия: Голяма батерия с опция за бързо зареждане и по-дълъг живот.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел М клас 4XLинформация
препоръчителен план
24.98 лв.
60.00 лв.
Мтел М клас 3XLинформация
32.48 лв.
40.00 лв.
Мтел М клас 2XLинформация
33.32 лв.
30.00 лв.
Мтел М клас XLинформация
33.32 лв.
25.00 лв.
Мтел М клас Lинформация
34.15 лв.
19.00 лв.
Мтел М клас Mинформация
35.82 лв.
13.00 лв.
Мтел М клас Sинформация
41.25 лв.
9.00 лв.
Виж всички тарифни планове
Производител:SamsungМодел:Galaxy S7
Размер:142.4 x 69.6 x 7.9 ммТегло:152 г
Батерия:3000 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Мобилни данни“ и „Данни в роуминг“ → Включено.

  • Цените не включват ДДС.
  • Посочените цени са валидни при сключване на нов абонамент или за клиенти в последните 3 месеца от настоящия си договор  за съответния тарифен план за срок от 24 месеца. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.