Sony Xperia M5
Xperia M5

Sony Xperia M5

Цена на изплащане:20.82 лв./мес.
Цена в брой:416.66 лв.
  • 5.0" IPS дисплей
  • 2.0 GHz осемядрен процесор
  • 21.5 MP основна камера + 13 MP селфи камера
  • 3 GB RAM, 16 GB вградена памет

Готов ли си за водоустойчив смартфон с 13 MP селфи камера?

Снимки с най-високо качество


Основната камера на Sony Xperia M5 e 21.5 MP. Прецизен автофокус, чиито лещи точно улавят движенията, гарантира перфектни снимки без влияние на атмосферните условия. Селфи камерата позволява заснемането на изображения с висок динамичен обхват и разполага с фантастичните 13 мегапиксела. При снимане HDR режимъта създава различни експозиции, които биват обединени в едно изображение с цел постигане на реалистичност на изображението.

Красив, здрав и готов за всичко смартфон


Sony Xperia M5 притежава отличен дизайн, със стилно първокласно стъклено покритие от двете страни. Ъгълчетата от неръждаема стомана пък добавят нужната издръжливост срещу неочаквани удари или изпускане. Водо и прахо – устойчивостта е маркирана с най-висок сертификат за смартфони – IP 68.

Цели 2 дни живот на батерията


Xperia M5 разполага с голяма 2600 mAh батерия с до два дни живот. Вече няма да се налага телефонът ти да бъде зареждан всеки ден. Впечатляващият 64-битов осемядрен 2.0 GHz процесор и 3GB RAM памет, гарантира страхотна производителност и достатъчна скорост, която оптимизира иживота на батерията. Xperia M5 предлага и възможност за добавяне на още памет – до 200GB чрез USB карта.
Моля, изберете: илиилиили
с абонамент за:
и цена:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел М клас 4XLинформация
13.32 лв.
60.00 лв.
Мтел М клас 2XLинформация
16.65 лв.
30.00 лв.
Мтел М клас 3XLинформация
15.82 лв.
40.00 лв.
Мтел М клас XLинформация
16.65 лв.
25.00 лв.
Мтел М клас Lинформация
препоръчителен план
20.82 лв.
19.00 лв.
Мтел М клас Mинформация
21.25 лв.
13.00 лв.
Мтел М клас Sинформация
23.75 лв.
9.00 лв.
Виж всички тарифни планове
Производител:SonyМодел:Xperia M5
Размер:145 x 72 x 7.6 ммТегло:142.5 г
Батерия:2600 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Ако апаратът е с 2 SIM, от „Настройки“ → “Управление на SIM“ → „Мрежа за данни“ → Избира се SIM от която ще се използва Интернет.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Още“ → „Мобилни мрежи“ → „Данни в роуминг“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

 

  • Цените не включват ДДС.
  • Посочените цени са валидни при сключване на нов абонамент или за клиенти в последните 3 месеца от настоящия си договор  за съответния тарифен план за срок от 24 месеца. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.