Huawei GX8
GX8

Huawei GX8

  • 5.5" IPS дисплей
  • 1.5 GHz четириядрен процесор + 1.2 GHz четириядрен процесор с 64-битова архитектура
  • 13 MP основна камера + 5 MP селфи камера
  • 3 GB RAM, 32 GB вградена памет

В животa няма повторение. Улови всеки миг с Huawei GX8


Камера, снабдена с изцяло нова технология


Всеки иска да изглежда перфектно на снимки. С Huawei GX8 това е напълно възможно. Смартфонът е снабден с 13-мегапикселова камера, с оптична стабилизация на изображението. Широкоъловата 28 mm леща е способна да заснеме изключително ясни картини дори и в неблагоприятни условия. Телефонът е снабден и с функция за снимки при ниска осветеност на средата, както и със саморегулираща се светкавица.

Метален корпус с впечатляваща изработка


Huawei GX8 разполага с метален корпус, изработен на 90% от висококачествен алуминий. Подобна класната изработка слага красотата и баланса в ръцете на собственика на този смартфон. Устройството разполага и с 5.5" 1920x1080 FHD дисплей, който е специално изработен с почти незабележима извивка, която обаче допълнително го предпазва от напукванe след изпускане.

Богато аудио изживяване


Смартфонът Huawei GX8 е снабден със специални вградени колонки, с които да слушате вашата музика с високо качество дори и без слушалки. Високоговорителят е разположен в долната част на корпуса на телефона и е последният елемент, който допълва перфектната симетрия в дизайна на устройството.
Моля, изберете: илиилиили
с абонамент за:
и цена:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел М клас 3XLинформация
1.65 лв.
40.00 лв.
Мтел М клас 2XLинформация
1.65 лв.
30.00 лв.
Мтел М клас XLинформация
1.65 лв.
25.00 лв.
Мтел М клас Lинформация
8.32 лв.
19.00 лв.
Мтел М клас Mинформация
10.82 лв.
13.00 лв.
Мтел М клас Sинформация
17.48 лв.
9.00 лв.
Виж всички тарифни планове
Производител:HuaweiМодел:GX8
Размер:152 x 76.5 x 7.5Тегло:167 гр
Батерия:3 000 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Още“→ “Мобилна мрежа“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Ако апаратът е с 2 SIM, от „Настройки“ → “Управление на две карти“ (избира се SIM1 или SIM2)→ „Мобилни данни по подразбиране“ → Избира се SIM от която ще се използва Интернет.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Още“→ “Мобилна мрежа“ →„Мобилни данни“ и „Данни в роуминг“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

  • Цените не включват ДДС.
  • Посочените цени са валидни при сключване на нов абонамент или за клиенти в последните 3 месеца от настоящия си договор  за съответния тарифен план за срок от 24 месеца. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.