Samsung Galaxy A3 (2016)
Galaxy A3 (2016)

Samsung Galaxy A3 (2016)

Цена на изплащане:5.42 лв./мес.
Цена в брой:116.66 лв.
  • 4.7" Super AMOLED дисплей
  • 1.5 GHz четириядрен процесор
  • 13 MP основна камера + 5 МР селфи камера
  • 1.5 GB RAM, 16 GB вграден памет
  • В специален комплект с дизайнерска колонка само при поръчка онлайн
Избери план

Подари си музика и цветове със Samsung Wireless Speaker Bottle


Направи си подарък, който ще отговори на всичките ти музикални капризи. Сега можеш да вземеш смартфон Samsung Galaxy S7, S7 edge, A3 (2016) или А5 (2016) в специален комплект с безжична колонка. Wireless Speaker Bottle е естетична и подходяща за всеки интериор. Можеш да разчиташ на колонката, за създаване на настроение, когато и където пожелаеш. С това нямаме предвид само музикалното оформление. Samsung Wireless Speaker Bottle е в състояние да създаде и истинско светлинно шоу, благодарение на своето LED осветление. Батерията обещава до 8 часа нон-стоп музика или до 4, ако включиш и светлината.

Офертата важи само при онлайн поръчка и до изчерпване на количествата.

Samsung Galaxy A3 (2016) - мощна ефективност


Перфектното селфи от Samsung


Представяме ти новия Samsung Galaxy A3, модел 2016-та година, смартфонът, който е способен на перфектното селфи! 5-мегапикселовата предна камера е оборудвана с функционалност, която прави снимки с изглед до 120º за групови селфита и до 110º в портретен режим. Предната камера позволява правене на селфи и с жест на ръката. Galaxy A3 разполага и с отлична 13 MP основна камера, която има диафрагма f / 1,9 за изключително ясни изображения, дори в условия на слаба осветеност.

Изискана комбинация от метал и стъкло


Samsung Galaxy A3 (2016) може да бъде описан като изящна изработка от метал и стъкло. Новият премиум дизайн е интегриран в сплав от солиден метал с превъзходно усещане при допир и привличащо погледа Gorilla Glass стъкло. Всичко това носи едно по-стабилно и по-удобно захващане на елегантната и по-тънка рамка.

Висока производителност


Хардуера на Samsung Galaxy A3 (2016) осигурява впечатляваща производителност и изключително бърза скорост на интернет. Смартфонът е снабден с четириядрен процесор и мрежов достъп LTE категория 4. Всичко това носи по-плавен преход на потребителски интерфейс и по-бърза работа с повече приложения едновременно. По-големият капацитет на батерията (2300 mAh) пък позволява да се възползвате от всички тези екстри значително по-дълго.
Моля, изберете: илиилиили
с абонамент за:
и цена:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел М клас 4XLинформация
препоръчителен план
5.42 лв.
60.00 лв.
Мтел М клас 3XLинформация
9.58 лв.
40.00 лв.
Мтел М клас 2XLинформация
9.58 лв.
30.00 лв.
Мтел М клас XLинформация
9.58 лв.
25.00 лв.
Мтел М клас Lинформация
11.25 лв.
19.00 лв.
Мтел М клас Mинформация
13.32 лв.
13.00 лв.
Мтел М клас Sинформация
15.82 лв.
9.00 лв.
Виж всички тарифни планове
Производител:SamsungМодел:Galaxy A3 (2016)
Размер:134.5 x 65.2 x 7.3 ммТегло:132 гр
Батерия:2,300 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Мобилни данни“ и „Данни в роуминг“ → Включено.

  • Цените не включват ДДС.
  • Посочените цени са валидни при сключване на нов абонамент или за клиенти в последните 3 месеца от настоящия си договор  за съответния тарифен план за срок от 24 месеца. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.