Microsoft Lumia 550
Lumia 550

Microsoft Lumia 550

  • Без тарифен план
  • 4.7” HD LCD дисплей
  • 1.1 GHz четириядрен процесор
  • 5МР камера, 1GB RAM, 8GB памет
  • Windows 10

По-бърз за важните неща


Microsoft Lumia 550 работи със същия Windows 10, който е на вашия компютър и ви дава достъп до един и същ набор от приложения, документи и услуги на различните ви устройства. Операционната система продължава да бъде все по-добра, с най-новите актуализации от Microsoft. За тази страхотна цена, можете да получите 4G LTE смартфон със супербърз интернет, задвижван от най-новият четириядрен процесор Qualcomm® Snapdragon ™ и 4,7 "HD дисплей.

Идеалният партньор за вашият компютър


Вземете познатия Windows от вашия компютър на вашата Lumia 550.С една операционна система, един магазин и един набор от приложения на всичките ви устройства, вие ще бъдете по-продуктивни.

Работете по-бързо през целия ден


Lumia 550 е най-достъпната Lumia с 4G LTE връзка, която ви дава възможност да бъдете свързани през целия ден с вашия имейл. Също така можете бързо да качите вашите файлове в One Drive и да се насладите на стрийминг съдържание върху HD дисплея, който работи без забавяне.
Моля, изберете: илиилиили
с абонамент за:
и цена:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел М клас XLинформация
3.32 лв.
25.00 лв.
Мтел М клас Lинформация
3.75 лв.
19.00 лв.
Мтел М клас Mинформация
4.15 лв.
13.00 лв.
Мтел М клас Sинформация
6.25 лв.
9.00 лв.
Мтел М клас 2XLинформация
3.32 лв.
30.00 лв.
Мтел М клас 3XLинформация
3.32 лв.
40.00 лв.
Виж всички тарифни планове
Производител:MicrosoftМодел:Lumia 550
Размер:9.9x67.8x136.1mmТегло:141.9 g
Батерия:2100 mAh
  • Цените не включват ДДС.
  • Посочените цени са валидни при сключване на нов абонамент или за клиенти в последните 3 месеца от настоящия си договор  за съответния тарифен план за срок от 24 месеца. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.

Други Microsoft устройства