LG Bello II
Bello II

LG Bello II

Цена на изплащане:3.75 лв./мес.
Цена в брой:66.66 лв.
  • 5.0” FWVGA IPS дисплей
  • 1.3 GHz четириядрен процесор
  • 5 МР камера, 1 GB RAM
  • 8 GB памет за черния цвят, 4 GB памет за белия цвят

Снимай със замах с LG Bello II


Светът изглежда по-добре на екрана на LG Bello II
Време е да разшириш смело хоризонта си с дисплей, който ще ти даде по-широк поглед върху света. Всичко това е възможно благодарение на 5-инчовия екран на LG Bello II. Сърфирането в интернет е още по-забавно, снимките и видеата са със страхотна резолюция, а писането с приятели и размяната на стикери във Viber е истинска веселба.

5MP основна камера и 2MP камера за селфи


С 5 мегапикселовата основна камера на LG Bello II улавяш точните моменти в точното време с чудесно качество. Предната камера на смартфона идва с 2 мегапиксела за селфи, което разкрива богатство от детайли.

Активирай напълно безплатно Екстра Viber със 100 MB мобилен интернет и 3 GB към Viber за период от 30 дни.

Активирай за 30 дни

Мощна батерия и бърз процесор с LG Bello II


Какво по-хубаво от бърз смартфон с издръжлива батерия. Четириядреният 1.3GHz процесор и 2540mAh батерия на LG Bello II са точно това, което търсиш в твоя нов смартфон. Благодарение на 1GB RAM ще прескачаш от приложението към приложение, а с 8GB вградена памет, ще можеш да теглиш файлове и съхраняваш повече снимки и видео клипове. Батерията определено е забелжителна за смартфон от този клас.

Усмихни се широко и просто му помахай


Заснемането на селфи вече не е това, което беше благодарение на функцията Gesture Shot. Хващаш смартфона в ръка, усмихваш се и помахваш с ръка, присвивайки пръсти надолу. Толкова е просто и лесно. Твоето селфи определено ще събере много харесвания в социалните мрежи, а можеш директно да го изпратиш и по Viber.
Моля, изберете: илиилиили
с абонамент за:
и цена:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел М клас 2XLинформация
2.48 лв.
30.00 лв.
Мтел М клас XLинформация
2.48 лв.
25.00 лв.
Мтел М клас Lинформация
препоръчителен план
3.75 лв.
19.00 лв.
Мтел М клас Mинформация
4.15 лв.
13.00 лв.
Мтел М клас Sинформация
7.48 лв.
9.00 лв.
Виж всички тарифни планове
Производител:LGМодел:Bello II
Размер:140.8 x 71.6 x 9.6 mmБатерия:2540mAh / Li-ion

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → “Предоставяне на връзка и мрежи” → “Мобилни мрежи” → „Мобилни данни“ → Включено.

*Ако апаратът е с 2 SIM, от „Настройки“ → “Управление на SIM“ → „Мрежа за данни“ → Избира се SIM от която ще се използва Интернет.

*За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Предоставяне на връзка и мрежи“ → „Мобилни мрежи“ → „Данни в роуминг“ → Включено.

*Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

  • Цените не включват ДДС.
  • Посочените цени са валидни при сключване на нов абонамент или за клиенти в последните 3 месеца от настоящия си договор  за съответния тарифен план за срок от 24 месеца. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.