Lenovo Tab 2 A7-30
Tab 2 A7-30

Lenovo Tab 2 A7-30

  • 7.0” IPS дисплей
  • 1.3 GHz четириядрен процесор
  • 2 МР камера, 1 GB RAM, 8 GB памет

Подари си Lenovo Tab 2 A7-30


Infinity екран от Lenovo


Lenovo Tab 2 A7-30 идва със страхотен IPS дисплей с висока резолюция. Екранът е изработен от стъкло „Infinity”, което е създадено за истинско широкоъгълно HD видео изживяване. С изключително тънкия и прозрачен сензорен екран всяко изображение изглежда близко, ясно и детайлно.

Създаден за пътешествия


Стягайки багажа за път, винаги изниква въпросът, какво да вземеш със себе си и как да оптимизираш теглото на багажа. Важно е да знаеш, че Tab 2 A7-30 тежи едва 269 грама. Lenovo Tab 2 A7-30 е таблет създаден за за четене, слушане на музика, гледане на видео или сърфиране в Интернет.

Мощен и иновативен


Операционата система на Tab 2 A7-30 е Android 4.4 KitKat. Процесорът е четириядрен, което осигурява отличен мултитаскинг без каквото и да е прекъсване докато гледаш филм или слушаш музика.

Батерия и звук за чудо и приказ


Звукът е на Dolby® audio, което гарантира страхотно музикално преживяване за меломаните и въобще за любителите на качествения звук. Батерията издържа до 8 часа при постоянно сърфиране в интернет, при едно зареждане на устройството.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел сърф Sинформация
2.48 лв.
14.16
Мтел сърф XSинформация
4.15 лв.
9.16
Виж всички тарифни планове
Производител:LenovoМодел:Tab 2 A7-30
Размер:191x105x8.9 mmТегло:269g
Батерия:3450 mAhГаранция:24 месеца
  • Цените не включват ДДС.
  • Посочените цени са валидни при сключване на нов абонамент или за клиенти в последните 3 месеца от настоящия си договор  за съответния тарифен план за срок от 24 месеца. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.

Други Lenovo устройства