Samsung Galaxy S5 Neo
Galaxy S5 Neo

Samsung Galaxy S5 Neo

Цена на изплащане:17.92 лв./мес.
Цена в брой:349.99 лв.
  • 5.1 инчов Full HD Super AMOLED дисплей
  • 1.6 GHz осемядрен процесор
  • 16 МР камера, 2 GB RAM, 16 GB памет

Super AMOLED дисплей


Super AMOLED дисплеят на Samsung Galaxy S5 Neo осигурява добър контраст и яркост. Благодарение на 5.1-инчовият екран с Full HD резолюция и гъстота на пикселите от 432 ppi, ще се насладиш на ясна картина, реалистични цветове и висока детайлност. Независимо къде се намираш докато разглеждаш снимки или играеш игри, ще получиш страхотно визулано изживяване благодарение на автоматичната оптимизация на екрана.

Прахо и водоустойчив


Samsung Galaxy S5 Neo е със сертификат IP67 за прахо и водоустойчивост и вече не е нужно да се съобразяваш с атмосферните условия. Можеш да го вземеш навсякъде, където пожелаеш, без да се притесняваш, че ще го намокриш. Смартфонът издържа до 30 минути под вода при дълбочина до 1 метър.

По-контрастни снимки


За по-качествени, ярки и контрастни снимки, дори при по-слаба осветеност, основната камера на Samsung Galaxy S5 Neo е цели 16-мегапиксела, разполага с LED светкавица и функция автофокус. С 5-мегапикселовата предна камера с функция Wide Selfie получаваш по-широк обхват на кадъра. Сега вече ще можеш да се снимаш с приятелите си без да изключваш никого от снимката.
Моля, изберете: илиилиили
с абонамент за:
и цена:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел М клас Lинформация
препоръчителен план
17.92 лв.
19.00 лв.
Мтел М клас 3XLинформация
16.65 лв.
40.00 лв.
Мтел М клас Mинформация
21.65 лв.
13.00 лв.
Мтел М клас Sинформация
24.98 лв.
9.00 лв.
Мтел М клас 4XLинформация
14.15 лв.
60.00 лв.
Мтел М клас XLинформация
16.65 лв.
25.00 лв.
Мтел М клас 2XLинформация
16.65 лв.
30.00 лв.
Виж всички тарифни планове
Производител:SamsungМодел:Galaxy S5 Neo
Размер:142 x 72.5 x 8.1 ммТегло:145 гр
Батерия:Li-Ion 2800 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Мобилни данни“ и „Данни в роуминг“ → Включено.

  • Цените не включват ДДС.
  • Посочените цени са валидни при сключване на нов абонамент или за клиенти в последните 3 месеца от настоящия си договор  за съответния тарифен план за срок от 24 месеца. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.