Samsung Galaxy Xcover 3
Galaxy Xcover 3

Samsung Galaxy Xcover 3

Цена на изплащане:7.48 лв./мес.
Цена в брой:149.99 лв.
  • Солиден дизайн, повишена издръжливост, IP67
  • Водоустойчиви USB жак и жак за слушалки и дълъг живот на батерията
  • 5 МР камера, 1.5 GB RAM, 8 GB памет
  • 4.5" TFT PLS капацитивен дисплей
  • 1.2GHz четириядрен процесор

Samsung X Cover 3

Защитен от прах и вода


Samsung X Cover 3 e най - доброто попълнение в серията на устойчиви смартфони. Притежава IP67 сертификат, който осигурява устойчивост при потапяне във вода до 1 метър за до 30 минути. Корпуса е здрав, покрива военния стандарт 810 G, което означава, че гарантира и устойчивост на изпускане от 1,2 метра височина и предоставя възможност телефона да запечата всекяко едно екстремно изживяване на ползвателя.

Практичен дизайн


Samsung X Cover 3 e с тънък корпус, което го прави лесен за използване и държане с една ръка. Устройството е сравнително леко, едва 154 гр. Всички usb портове , както и входа за слушалки са водоустойчиви, което подсигурява дълготрайно и безпроблемно използването им, без значение в каква околна среда се намирате. Samsung X Cover 3 може да се използва дори и ако носите ръкавици, нужно е само да натиснете клавиша X cover за достъп до най- често употребяваните приложения.

Голям дисплей и дълъг живот на батерията


Samsung X Cover 3 разполага с 4,5 инчов дисплей , четириядрен процесор и 8GB вградена памет. Основната камера е 8MP , а камерата за селфи е 2MP . Благодарение на издръжливостта си под вида, можете да направите чудесни снимки под морската повърхност. Батерията е със заряд 2,2000 mAh , което предоставя изключителното удобство да използвате функциите на телефона продължително време, без да е необходимо да се тревожите, че зарядното е далеч от Вас.
Моля, изберете: илиилиили
с абонамент за:
и цена:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел М клас 4XLинформация
2.48 лв.
60.00 лв.
Мтел М клас 2XLинформация
6.65 лв.
30.00 лв.
Мтел М клас 3XLинформация
6.65 лв.
40.00 лв.
Мтел М клас XLинформация
6.65 лв.
25.00
Мтел М клас Lинформация
препоръчителен план
7.48 лв.
19.00
Мтел М клас Mинформация
8.32 лв.
13.00
Мтел М клас Sинформация
12.08 лв.
9.00
Виж всички тарифни планове
Производител:SamsungМодел:Galaxy Xcover 3
Размер:132.9 x 70.1 x 9.95ммТегло:154 гр
Батерия:2 200 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Мобилни данни“ и „Данни в роуминг“ → Включено.

  • Цените не включват ДДС.
  • Посочените цени са валидни при сключване на нов абонамент или за клиенти в последните 3 месеца от настоящия си договор  за съответния тарифен план за срок от 24 месеца. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.