Samsung Galaxy Note 4
Galaxy Note 4

Samsung Galaxy Note 4

Цена на изплащане:27.08 лв./мес.
Цена в брой:583.32 лв.
  • 5.7-инчов Super AMOLED Capacitive дисплей
  • 1.9GHz четириядрен процесор +1.3GHz четириядрен процесор
  • 16MP камера, 3GB RAM, 32GB памет

Samsung Galaxy Note 4

Елегантен дизайн


Samsung Galaxy Note 4 e с изключително фин и елегантен дизайн. Екрана е заобиколен от метална диамантено шлифована рамка, а задния капак е от изкуствена кожа, която е обработена с цел по-бавното й износване при употреба. Дисплея е 5,7 инча , наличен е home бутон, който е с тънка, сива рамка, а сензорните бутони от двете му страни светят само , когато ги използвате.

Първокласен екран


Дисплея на Samsung Galaxy Note 4 е с технология Super Amuled , която освен великолепни цветове, носи и енергоефективност. Цветовете са наситени и претежават силен контраст. Екрана е оптимизиран за четене на електронни книги или сърфиране в интернет. Устройството е оборудвано с ultra power saving mode режим, който позволява да останете онлайн по – дълго време без нужда от зареждане. Дисплея става черно – бял и можете да използвате единствено най- основновните функции на телефона.

Мощна батерия и чудесна камера


Двете камери са подобрени в сравнение с предишни модели, добавена е опция за фокусиране на избрани елементи при снимане. Предната камера поддържа широк ъгъл за правене на селфи. Задната камера е 16 мега пиксела, като под нея се намира сензор за пулс, ако пожелаете да премерите пулса си в различни емоционални състояния. Батерията е със заряд 3220 mAh , скоростта на зареждане е подобрена, а времето на разговор след едно зареждане може да бъде над 30 часа.

Писалка S pen


Koмуникацията е по – атрактивна и лесна с усъвършенстваната писалка.Благодарение на S pen можете да пишете ръкописно върху екрана на Samsung Galaxy Note 4.
Моля, изберете: илиилиили
с абонамент за:
и цена:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел М клас 4XLинформация
19.15 лв.
60.00 лв.
Мтел М клас 2XLинформация
26.25 лв.
30.00 лв.
Мтел М клас 3XLинформация
25.82 лв.
40.00 лв.
Мтел М клас XLинформация
26.25 лв.
25.00
Мтел М клас Lинформация
препоръчителен план
27.08 лв.
19.00
Мтел М клас Mинформация
32.08 лв.
13.00
Мтел М клас Sинформация
36.65 лв.
9.00
Виж всички тарифни планове
Производител:SamsungМодел:Galaxy Note 4
Размер:153.5x78.6x8.5 mmТегло:176 g
Батерия:3220 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Мобилни данни“ и „Данни в роуминг“ → Включено.

  • Цените не включват ДДС.
  • Посочените цени са валидни при сключване на нов абонамент или за клиенти в последните 3 месеца от настоящия си договор  за съответния тарифен план за срок от 24 месеца. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.