Samsung Galaxy S6 Edge
Galaxy S6 Edge

Samsung Galaxy S6 Edge

Цена на изплащане:30.82 лв./мес.
Цена в брой:641.66 лв.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН И СПЕСТИ 1 абонаментна такса

  • 5.1” Quad HD Super AMOLED Curved Edge дисплей
  • 2.1 GHz четириядрен процесор
  • + 1.5 GHz четириядрен процесор с 64-битова архитектура
  • 16 MP камера, 3 GB RAM, 32 GB памет
Избери план

Смартфон даващ ново значение на думата „дизайн“.


Изработен изцяло от висококачествен метал и закалено стъкло, Galaxy S6 Edge е изключително тънък и лек. Подобреният дизайн дава стилно и елегантно усещане, а красивият dual-Edge екран излиза извън дори най-смелите очаквания. Напълно функционален и супер чувствителен, той следи за всяко твое движение по гладката повърхност. По-малко ограничения и повече място за визуализация на всички твои желания.
5-мегапикселова предна камера със супер широк 120-градусов ъгъл на снимане.
Gorilla Glass 4 – технология, която прави дисплея изключително издръжлив срещу надраскване.
5.1-инчов Quad HD Super AMOLED дисплей.
С размер: 142.1 x 70.1 x 7 мм. и тегло 132 гр.
Корпусът на S6 e изработен изцяло от висококачествен метал и закалено стъкло.

Quad HD Super AMOLED


5.1-инчовият Quad HD Super AMOLED екран има разделителна способност от 2560 х 1440 с убийствените 577 PPI. Невероятната наситеност на пиксели позволява изживяването на всеки детайл и постигането на перфектен контраст. И всичко това защитено от супер надеждния Gorilla Glass 4 – технология, която прави дисплея на твоя телефон изключително издръжлив срещу надраскване.

Космическа скорост.


Красивият външен вид е важен, но още по-важно е какво се крие зад него. Samsung Galaxy S6 Edge идва със светкавично бърз 8-ядрен 14nm (nanometers) процесор. Разделен на 2 места по 4 ядра с честота на работа от 1.5 и 2.1 GHz. Това позволява на Galaxy S6 Edge да работи в изключително икономичен режим, активирайки само 4 от възможните 8 ядра. По този начин разполагаш с допълнителна мощ, в готовност да бъде повикана, като в същото време не използваш излишни ресурси и пестиш батерия.
5.1-инчов Quad HD Super AMOLED дисплей.
16 MP камера с тракинг фокус за зашеметяващи снимки.

Винаги перфектни снимки.


И двете братчета, Galaxy S6 и S6 Edge, пристъпват гордо напред с 16-мегапикселовите си основни камери и първата в света f1.9 бленда за мобилен телефон. Тя позволява улавянето на много повече светлина наред с изключително краткото време за реакция – 0.7 секунди. Оптичната стабилизация и технологията real-time HDR допринасят за допълнително донагласяне на снимки и видеа, за да извлечеш максимума от всеки момент. Като допълнение имаш 5-мегапикселова предна камера със супер широк 120-градусов ъгъл на снимане. Вече има място за всички в една снимка.

По-малко чакане, повече разговори.


Всички сме се сблъсквали с неприятната липса на захранване, изтощаване на батерия и недостатъчно време за зареждане. Samsung правят решителна крачка към преодоляването на тези проблеми с нова технология за супер бързо зареждане. Само с 10 минути зареждане твоят смартфон е готов да изкара до 4 часа, а режимът Ultra Power Saving Mode удължава живота допълнително като деактивира всичко ненужно.
За разлика от предшествениците си, Galaxy S6 Edge идва с 64 битова архитектура, разкривайки пред себе си още повече възможности. В комбинация с UFS 2.0 memory получаваш в пъти по-бързо записване и четене на информация при минимална консумация на енергия. Освен това, Galaxy S6 Edge е екипиран с 3 GB LPDDR4 RAM, която работи на честота от 1600 Mhz. Това му дава възможността за обработка на данни с убийствена скорост до 3200mb/sec.
Моля, изберете: илиилиили
с абонамент за:
и цена:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел М клас XLинформация
29.98 лв.
25.00
Мтел М клас 4XLинформация
28.32 лв.
60.00 лв.
Мтел М клас Lинформация
препоръчителен план
30.82 лв.
19.00
Мтел М клас Mинформация
31.65 лв.
13.00
Мтел М клас 2XLинформация
29.98 лв.
30.00 лв.
Мтел М клас Sинформация
44.15 лв.
9.00
Мтел М клас 3XLинформация
29.98 лв.
40.00 лв.
Виж всички тарифни планове
Производител:SamsungМодел:Galaxy S6 Edge
Размер:142.1 x 70.1 x 7 мм.Тегло:132 гр.
Батерия:Li-Ion / 2600 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Мобилни данни“ и „Данни в роуминг“ → Включено.

  • Цените не включват ДДС.
  • Посочените цени са валидни при сключване на нов абонамент или за клиенти в последните 3 месеца от настоящия си договор  за съответния тарифен план за срок от 24 месеца. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.