Samsung Galaxy A3
Galaxy A3

Samsung Galaxy A3

Цена на изплащане:9.58 лв./мес.
Цена в брой:183.32 лв.
  • 4.5-инчов Super AMOLED дисплей
  • 1.2 GHz четириядрен процесор
  • 8-мегапикселова камера
  • 16 GB памет и 1.5 GB RAM

Впечатляващ дизайн - стил и издръжливост със Samsung Galaxy A3


Galaxy A3 е първият Samsung смартфон с изцяло метално тяло. Луксозният дизайн включва 4.5-инчов, qHD Super AMOLED дисплей и алуминиев корпус. Изчистен и в същото време приветлив. Тежащ малко над 100 г, Samsung Galaxy A3 придава усещането за комфорт и удобство. Той успява да комбинира голям екран с минимална тежест

Забавлявай се с всяка снимка.


Galaxy A3 е първият Samsung смартфон с изцяло метално тяло. Луксозният дизайн включва 4.5-инчов, qHD Super AMOLED дисплей и алуминиев корпус. Изчистен и в същото време приветлив. Тежащ малко над 100 г, Samsung Galaxy A3 придава усещането за комфорт и удобство. Той успява да комбинира голям екран с минимална тежест.


Забавлявай се с всяка снимка.


Със Samsung Galaxy A3 правиш снимки без дори да има нужда да докосваш своя смартфон. Прецизна Image And Voice Recognition система следи за всяко твое движение и всяка звукова команда, за да разпознае точния момент за снимане. Невероятни снимки всеки път, сякаш личният ти фотограф те следва навсякъде. А с подобрения Landscape mode можеш да хванеш още повече неща със 120-градусов ъгъл на снимане.


Интуитивен дисплей и звук.


Освен, че предоставя невероятно живи и наситени цветове, интелигентният Alive Super AMOLED дисплей на Samsung Galaxy A3 разпознава страничните шумове и автоматично намаля или увеличава звука.


Мощен и издръжлив.


Твоят Samsung Galaxy A3 умее да използва енергийните си запаси изключително ефективно. Специалният Ultra Power Saving mode драстично увеличава живота на батерията и увеличава времето, което смартфоът може да изкара с едно зареждане. В същото време 1.2-гигахерцовият Quad Core процесор ще се погрижи представянето на A3 да остане винаги на ниво.

Моля, изберете: илиилиили
с абонамент за:
и цена:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел М клас 4XLинформация
4.15 лв.
60.00 лв.
Мтел М клас 2XLинформация
8.75 лв.
30.00 лв.
Мтел М клас 3XLинформация
8.75 лв.
40.00 лв.
Мтел М клас XLинформация
8.75 лв.
25.00 лв.
Мтел М клас Lинформация
препоръчителен план
9.58 лв.
19.00 лв.
Мтел М клас Mинформация
10.42 лв.
13.00 лв.
Мтел М клас Sинформация
14.15 лв.
9.00 лв.
Виж всички тарифни планове
Производител:SamsungМодел:Galaxy A3
Размер:130.1 x 65.5 x 6.9 мм.Тегло:110 гр.
Батерия:Li-Ion / 1900 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Мобилни данни“ и „Данни в роуминг“ → Включено.

  • Цените не включват ДДС.
  • Посочените цени са валидни при сключване на нов абонамент или за клиенти в последните 3 месеца от настоящия си договор  за съответния тарифен план за срок от 24 месеца. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.