Sony Xperia Z3 Compact
Xperia Z3 Compact

Sony Xperia Z3 Compact

Цена на изплащане:17.08 лв./мес.
Цена в брой:333.32 лв.
  • 4.6” IPS LCD capacitive дисплей
  • 2.5 GHz четириядрен процесор
  • 20.7 MP камера, 2GB RAM, 16GB памет

Sony Xperia Z3 Compact

Стилен калъф


Вземи сега Sony Xperia Z3 Compact и ще получиш оригинален калъф. Погрижи се телефона ти да бъде добре защитен от надрaскване.

Водоустойчив дизайн, който ти дава още повече възможности.


Xperia Z3 Compact е смартфон проектиран да подсили всяко изживяване. А животът се случва навън. С изключителната си водоутойчивост Sony Xperia Z3 Compact ти позволява да говориш в дъжда или да правиш снимки в басейна, като същевременно ще успее да понесе всяко случайно разливане или изпускане в мивката. Заедно със своя тънък и компактен дизайн, за по-лесна употреба, Xperia Z3 Compact е Андроид смартфонът, който комбинира издръжливост и красота.

Вземи максимума от всеки момент – ден и нощ.


Понякога най-важните моменти се случват при най-неблагоприятна светлина. Камерата на Sony Xperia Z3 Compact е резултат на години технологичен прогрес и притежава способността да се адаптира изключително добре именно към условия със слаба светлина. Благодарение на технологии като Cyber-shot и Handycam можеш да заснемаш зашеметяващи видеоклипове в движение, както и кристално ясни снимки под вода.

Ненадминато Sony забавление навсякъде с теб.


Xperia Z3 Compact комбинира изключително ярък дисплей с последно поколение Sony аудио технология. Наслади се на всеки звук, като в същото време отстраниш всички дразнители със специална звукоизолираща технология. Гледай най-новите филми на кристално ясен екран или закачи своя PlayStation 4 Controller и се впусни в приключение по-истинско от всякога.

По-дълъг живот, за повече забавление.


Sony XperiaZ3 Compact е един водоустойчив телефон, който комбинира първокласно качество с последните Sony технологии. Резултатът е един по-добър телефон, за едно по-добро изживяване. Със своята 2800 mAh-ва батерия компактният смартфонът дава възможността за игри, снимки и живот на 100%.
Моля, изберете: илиилиили
с абонамент за:
и цена:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел М клас Sинформация
21.25 лв.
9.00 лв.
Мтел М клас 4XLинформация
8.32 лв.
60.00 лв.
Мтел М клас 2XLинформация
16.25 лв.
30.00 лв.
Мтел М клас 3XLинформация
15.42 лв.
40.00 лв.
Мтел М клас XLинформация
16.25 лв.
25.00 лв.
Мтел М клас Lинформация
препоръчителен план
17.08 лв.
19.00 лв.
Мтел М клас Mинформация
18.75 лв.
13.00 лв.
Виж всички тарифни планове
Производител:SonyМодел:Xperia Z3 Compact
Размер:127 x 64.9 x 8.65 мм.Тегло:129 гр.
Батерия:Li-Ion / 2600 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Ако апаратът е с 2 SIM, от „Настройки“ → “Управление на SIM“ → „Мрежа за данни“ → Избира се SIM от която ще се използва Интернет.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Още“ → „Мобилни мрежи“ → „Данни в роуминг“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

 

  • Цените не включват ДДС.
  • Посочените цени са валидни при сключване на нов абонамент или за клиенти в последните 3 месеца от настоящия си договор  за съответния тарифен план за срок от 24 месеца. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.