Освободи геймъра в себе си

Мишката – задължителният геймърски аксесоар

Тя трябва да може да се превръща едновременно в смъртоносно (макар и само виртуално) оръжие, волан за най-бързите автомобили или команден център на цели армии. Тя обаче ще се справи с всичко това, независимо от емоциите на момента. Тя е геймърската мишка. Аксесоарът, по който веднага се познава, кой гледа сериозно на игрите.


С правилната клавиатура безброй светове са на върха на пръстите ти

Инвестицията в най-добрите клавиатури винаги се изплаща. Те са твоят път към невероятните светове на съвременните видеоигри. Достатъчно здрави са, за да издържат на здрава работа и същевременно работят толкова гладко, че буквално може да забравиш, че са там.


Потопи се в атмосферата с подходящите слушалки

Съвременните видеоигри не са просто визуални. Те могат да погълнат всичките ти сетива. И – разбира се – магията е пълна, само когато се потопиш и в звук. За тази цел ти трябват правилните слушалки, разработени специално за нуждите на заклетите геймъри. Разгледай предложенията ни по-долу и избери твоя спътник във виртуалните светове.


И игрите имат нужда от сигурна основа

Последното нещо, което искаш да ти се случи в напрегнатите моменти на играта с приятели е мишката ти да се изплъзне. Разгледай нашите предложения за специални геймърски падове и открий тази, която подхожда най-добре на твоите нужди. Меки, удобни и здрави – те са твоята гаранция, че винаги ще справяш на 100 процента от възможностите си.