Samsung Galaxy S7 edge
Galaxy S7 edge

Samsung Galaxy S7 edge

Цена на изплащане:34.99 лв./мес.
Цена в брой:699.98 лв.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН И СПЕСТИ 1 абонаментна такса

 • 5.5" Super AMOLED двойно извит Edge дисплей
 • 2.3 GHz четириядрен процесор + 1.6 GHz четириядрен процесор
 • 12 МР основна камера + 5 МР селфи камера
 • 4 GB RAM, 32 GB вградена памет
 • В специален комплект с дизайнерска колонка само при поръчка онлайн

Подари си музика и цветове със Samsung Wireless Speaker Bottle


Направи си подарък, който ще отговори на всичките ти музикални капризи. Сега можеш да вземеш смартфон Samsung Galaxy S7, S7 edge, A3 (2016) или А5 (2016) в специален комплект с безжична колонка. Wireless Speaker Bottle е естетична и подходяща за всеки интериор. Можеш да разчиташ на колонката, за създаване на настроение, когато и където пожелаеш. С това нямаме предвид само музикалното оформление. Samsung Wireless Speaker Bottle е в състояние да създаде и истинско светлинно шоу, благодарение на своето LED осветление. Батерията обещава до 8 часа нон-стоп музика или до 4, ако включиш и светлината.

Офертата важи само при онлайн поръчка и до изчерпване на количествата.

Samsung Galaxy S7 edge


Подобрена технология и виртуална реалност


Новият Samsung Galaxy S7 edge е тук!

Дизайн: Изчистен дизайн, гръб с лека извивка за по-удобен захват.
Сигурност: Защита от проникване на твърди тела и влага.
Екстри: Лесна трансформация в линия, фенер или компас при нужда.

Дизайн


Всичко в дизайна на Samsung Galaxy S7 edge е подчинено на стила и удобството. Смартфонът разполага с максимално изчистена форма, идеално гладка и стабилна. В нея стъкленият дисплей изглежда като едно цяло с металното тяло на телефона.  Това е постигнато чрез патентован процес, наречен 3D термоформоване. Технологията на производство прави телефона и устойчив на прах и вода, така че да издържа до 30 минути на в 1.5 метра вода.

Камера


Samsung Galaxy S7 edge прави перфектни снимки и в добре, и в слабо осветена среда. До F1.7 обективът и по-големите 1.4µm пиксели на сензора за изображение достига повече светлина, така че снимките излизат живи и детайлни. Подобрен е и фокусът на смартфона: всички пиксели на сензора на камерата имат 2 фотодиода, вместо един. Това значи, че сензорът Dual Pixel Sensor може да фокусира толкова бързо и точно, колкото и човешкото око. Това е само на върха на възможностите на камерата на Samsung Galaxy S7 edge. Смартфонът разполага с впечатляващи други функции, които му позволяват да прави перфектни селфита, панорамни снимки на движещи се обекти, както и снимка с движение и много други.
Камера: Живи и детайлни снимки във всеки момент на снимане
Хардуер: Мощен процесор с възможност за поддръжка на приложения и игри.
Батерия: Голяма батерия с опция за бързо зареждане и по-дълъг живот.
Памет: Възможност за разширение на капацитета на съхранение с поддръжката на micro SD.

Хардуер и нови функции


Samsung Galaxy S7 edge може да се похвали с процесор, който е с до 30% по-бърз от предшественика си, както и с 1 GB повече RAM. Хардуерното сърце на устройството позволява всички приложения и игри да работят впечатляващо гладко и бързо. Смартфонът поддържа и карта с памет до 120 GB, така че да можете да го използвате безпроблемно, дори и след няколко системни ъпдейта. Финалният детайл е по-силната батерия с капацитет от 3000mAh, която ти позволява да слушаш музика и да гледаш видео в продължение на часове. Зареждането й също е подобрено: Samsung Galaxy S7 edge се зарежда изцяло за около 100 мин. 

Пряк достъп


Samsung Galaxy S7 edge е снабден с функцията "Пряк достъп", предоставяща до 9 панела, даващи достъп до всичко необходимо веднага – от извикване на такси до получаване на спортни новини. С Apps edge, например, може да създадете до 10 преки пътища към приложения и папки и да извикате такси или да научите последните актуални новини с един допир на дисплея.
Достъп: Бърз и пряк достъп до всички необходими приложения,които са подредени според личните изисквания на клиента.
Моля, изберете: илиилиили
с абонамент за:
и цена:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел без граници 3XL с Екстра нет+информация
препоръчителен план
34.99 лв.
49.98
Мтел без граници 2XL с Екстра нет+информация
46.50 лв.
35.98
Мтел без граници XL с Екстра нет+информация
46.99 лв.
29.98
Мтел без граници L с Екстра нет+информация
47.99 лв.
25.98
Мтел без граници М с Екстра нет+информация
49.99 лв.
21.98
Мтел без граници S с Екстра нет+информация
54.99 лв.
16.98
Виж всички тарифни планове
Производител:SamsungМодел:Galaxy S7 edge
Размер:150.9 х 72.6 х 7.7 mmТегло:157 g
Батерия:3600 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Мобилни данни“ и „Данни в роуминг“ → Включено.

 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за съществуващи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • При покупка на устройство с Прима пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на Прима пакета.
 • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.