Nokia 6
6

Nokia 6

Цена на изплащане:10.99 лв./мес.
Цена в брой:209.99 лв.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН И СПЕСТИ 1 абонаментна такса

  • 5.5" HD IPS LCD дисплей
  • 16MP основна камера + 8MP селфи камера
  • 32GB вградена памет, 3GB RAM
  • Сензор за пръстови отпечатъци, Алуминиев корпус

Nokia 6 – Смартфон, създаден за много музика и забавления

Прецизност в изработката


Nokia 6 е прецизно изработен с машинно изрязан алуминиев корпус – комбинация от неповторим външен вид и издръжливост. Яркият, full HD 5.5-инчов хибриден дисплей е защитен от извито Gorilla Glass стъкло, леко извито по ръбовете, така че да прелива в корпуса. Страхотната картина, гледана от различни ъгли и богатото цветово възпроизвеждане карат изображенията да оживяват в ръцете ти. Nokia e бранд, който значи много и завръщането му сред големите бе тази година. Неслучайно Nokia 6 събира доста погледи. По-важното е, че успява да отговори на очакванията.

Страхотните кадри не чакат. Снимай бързо с Nokia 6


Понякога живота не ти дава време за подготовка. Затова на помощ идва интуитивното и бързо снимане с 16-мегапикселовата камера с автофокус и фазово фокусиране. В допълнение към нея работи и двутоналната LED светкавица, която осигурява невероятни изображения дори при слаба светлина. Nokia 6 мисли и за любителите на селфитата. Отпред има 8-мегапикселова камера, също с функция за автофокус. Снимането с Nokia е бързо, лесно и забавно, затова не се колебай да се отдадеш на страстта си към фотографиите, когато се сдобиеш с този телефон.

Какво не виждаш с просто око в Nokia 6


Може да изброим доста неща. Например - последното поколение Qualcomm Snapdragon 8-ядрен процесор и 3GB RAM-памет. Или изчистената версия на Android Nougat, която ти дава възможност за персонализиране на телефона според вкуса ти най-новите услуги на Google, без да те затрупва с излишни приложения. Или пък батерията, която издържа супер дълго време, благодарение на функцията Android Doze. Но нещото, което ще ти направи най-голямо впечатление са двата високоговорителя Dolby Atmos. Силен звук и дълбок бас – това просто е телефон, готов за купони.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел без граници 3XLинформация
препоръчителен план
10.99 лв.
36.99
Мтел без граници 2XLинформация
11.99 лв.
32.99
Мтел без граници XLинформация
12.99 лв.
26.99
Мтел без граници Lинформация
16.99 лв.
19.99
Мтел без граници Минформация
17.50 лв.
15.99
Мтел без граници Sинформация
18.50 лв.
11.99
Виж всички тарифни планове
Производител:NokiaМодел:6
Размер:154.4 x 75.8 x 7.85 mmБатерия:3 000 mAh
  • Всички цени са с ДДС.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за съществуващи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • При покупка на устройство с Прима пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на Прима пакета.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.

Други Nokia устройства