Nokia 5
5

Nokia 5

Цена на изплащане:5.99 лв./мес.
Цена в брой:109.99 лв.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН И СПЕСТИ 1 абонаментна такса

 • 5.2" IPS LCD дисплей
 • 1.4 GHz осемядрен процесор
 • 13MP основна камера + 8MP селфи камера
 • 16GB вградена памет, 2GB RAM
 • Сензор за пръстови отпечатъци

Nokia 5 – бюджетният смартфон, който си има всичко

Вниманието към детайлите е видимо и с просто око


Гладко, почти минималистично тяло, но същевременно подсилено с алуминий, за да има нужната здравина. Напълно изчистен и равен гръб, без изпъкнали линии, за да е удобен за държане в ръка. Изваян дисплей, но покрит със здравия Corning Gorilla Glass. Визията на телефона е чиста и неподправена. Всичко следва една логика: Нищо не блести самоцелно, но същевременно всичко е напълно достатъчно.

Почувствай удоволствието от снимките с Nokia 5


Както е казал народа – няма лоши фотографи, ако камерата има автофокус. Може и да няма такава поговорка, но е време да я въведем. Благодарение на автоматичния фокус на Nokia 5 можеш да правиш невероятни снимки дори и през нощта при намалена светлина с 13-мегапикселовата основна камера. Не пропускай и възможността да си направиш страхотно селфи с всичките си приятели. За това ще се погрижи 8-мегапикселовия широкоъгълен преден обектив.

8-ядрен процесор за максимална мощност


Поглеждаме под капака, където Nokia 5 също е с доста солидни характеристики. Можеш да разчиташ на осемядрен процесор, 2 GB RAM-памет и 16 GB вградена памет. Ако не ти е достатъчна, винаги можеш да я разшириш до 256 GB с помощта на micro SD карта. Батерията също има голям капацитет – 3 000 mAh. С други думи – ще можеш да си ползваш Nokia 5 без притеснение в продължение на цял ден.
Моля, изберете: илиилиили
с абонамент за:
и цена:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел без граници 3XL с Екстра нет+информация
препоръчителен план
5.99 лв.
49.98
Мтел без граници 2XL с Екстра нет+информация
6.99 лв.
35.98
Мтел без граници XL с Екстра нет+информация
9.99 лв.
29.98
Мтел без граници L с Екстра нет+информация
11.99 лв.
25.98
Мтел без граници М с Екстра нет+информация
14.99 лв.
21.98
Мтел без граници S с Екстра нет+информация
15.50 лв.
16.98
Виж всички тарифни планове
Производител:NokiaМодел:5
Размер:149.7 x 72.5 x 8.05 mmБатерия:3 000 mAh
 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за съществуващи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • При покупка на устройство с Прима пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на Прима пакета.
 • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.

Други Nokia устройства