Nokia 3
3

Nokia 3

Цена на изплащане:2.99 лв./мес.
Цена в брой:49.99 лв.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН И СПЕСТИ 1 абонаментна такса

  • 5.0" IPS LCD дисплей
  • 1.3 GHz четириядрен
  • 8MP основна камера + 8MP селфи камера
  • 16GB вградена памер, 2GB RAM

Nokia 3 – завръщането на Nokia сред големите

Класическа марка – класически дизайн


2017 ще влезе в историята като годината на голямото завръщане на Nokia на големия пазар на мобилни устройства. Под прожекторите излиза Nokia 3 – и не разочарова. Устройството следва класически изчистен дизайн и без излишни декорации. Красиво изработеното поликарбонатно тяло се допълва от солидна алуминиева рамка. Това все пак е Nokia и не може да не бъде здрав. Отпред 5-инчовият HD IPS поляризиран дисплей защитен с Corning Gorilla Glass обещава отлична видимост, дори при пряка слънчева светлина.

Nokia 3 не прави компромиси с качеството на камерата


Правете страхотни снимки без компромис с Nokia 3. Това устройство идва въоръжено не с една, а с две 8-мегапикселови камери. Това означава, че ще можеш да се забавляваш с еднакво добри снимки и селфита. Двете камери са оборудвани с функцията автофокус, която позволява стабилизиране на образите, дори когато са в движение или самият ти си движения. С Nokia 3 няма опасност да изостанеш от шеметно бързия свят на социалните медии, защото всички снимки могат да се запазват и споделят в “облачната” услуга Google Photos.

Най-новият Android и Nokia обединяват сили в Nokia 3


Nokia 3 използва „чиста“ версия на най-новия Android 7.0 Nougat. В превод – това означава, че няма добавени допълнителни приложения и преработки от производителя, което предполага гладка работа и безпроблемно интегриране на последните софтуерни Android обновления. Всичко това е инсталирано върху стабилен 4-ядрен процесор MTK 6737, който обещава висока скорост при работа с приложения. Nokia 3 идва с 2GB RAM и 16GB вътрешна памет, като лесно можеш да увеличиш последната с карта памет.
Моля, изберете: илиилиили
с абонамент за:
и цена:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел без граници 3XL с Екстра нет+информация
препоръчителен план
2.99 лв.
74.98
Мтел без граници 2XL с Екстра нет+информация
4.50 лв.
35.98
Мтел без граници XL с Екстра нет+информация
5.99 лв.
27.98
Мтел без граници L с Екстра нет+информация
7.99 лв.
25.98
Мтел без граници М с Екстра нет+информация
10.99 лв.
21.98
Мтел без граници S с Екстра нет+информация
11.50 лв.
16.98
Мтел без граници 3XLинформация
2.99 лв.
70.99
Мтел без граници 2XLинформация
5.99 лв.
31.99
Мтел без граници XLинформация
7.99 лв.
25.99
Мтел без граници Lинформация
10.99 лв.
21.99
Мтел без граници Минформация
11.50 лв.
17.99
Мтел без граници Sинформация
12.50 лв.
12.99
Виж всички тарифни планове
Производител:NokiaМодел:3
Размер:143.4 x 71.4 x 8.48 mmБатерия:2 630 mAh
  • Всички цени са с ДДС.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за съществуващи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • При покупка на устройство с Прима пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на Прима пакета.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.

Други Nokia устройства