Nokia 3
3

Nokia 3

Цена на изплащане:2.99 лв./мес.
Цена в брой:49.99 лв.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН И СПЕСТИ 1 абонаментна такса

  • 5.0" IPS LCD дисплей
  • 1.3 GHz четириядрен
  • 8MP основна камера + 8MP селфи камера
  • 16GB вградена памер, 2GB RAM

Nokia 3 – завръщането на Nokia сред големите

Класическа марка – класически дизайн


2017 ще влезе в историята като годината на голямото завръщане на Nokia на големия пазар на мобилни устройства. Под прожекторите излиза Nokia 3 – и не разочарова. Устройството следва класически изчистен дизайн и без излишни декорации. Красиво изработеното поликарбонатно тяло се допълва от солидна алуминиева рамка. Това все пак е Nokia и не може да не бъде здрав. Отпред 5-инчовият HD IPS поляризиран дисплей защитен с Corning Gorilla Glass обещава отлична видимост, дори при пряка слънчева светлина.

Nokia 3 не прави компромиси с качеството на камерата


Правете страхотни снимки без компромис с Nokia 3. Това устройство идва въоръжено не с една, а с две 8-мегапикселови камери. Това означава, че ще можеш да се забавляваш с еднакво добри снимки и селфита. Двете камери са оборудвани с функцията автофокус, която позволява стабилизиране на образите, дори когато са в движение или самият ти си движения. С Nokia 3 няма опасност да изостанеш от шеметно бързия свят на социалните медии, защото всички снимки могат да се запазват и споделят в “облачната” услуга Google Photos.

Най-новият Android и Nokia обединяват сили в Nokia 3


Nokia 3 използва „чиста“ версия на най-новия Android 7.0 Nougat. В превод – това означава, че няма добавени допълнителни приложения и преработки от производителя, което предполага гладка работа и безпроблемно интегриране на последните софтуерни Android обновления. Всичко това е инсталирано върху стабилен 4-ядрен процесор MTK 6737, който обещава висока скорост при работа с приложения. Nokia 3 идва с 2GB RAM и 16GB вътрешна памет, като лесно можеш да увеличиш последната с карта памет.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел без граници 3XL с Екстра нет+информация
препоръчителен план
2.99 лв.
49.98
Мтел без граници 2XL с Екстра нет+информация
3.50 лв.
35.98
Мтел без граници XL с Екстра нет+информация
5.99 лв.
29.98
Мтел без граници L с Екстра нет+информация
7.99 лв.
25.98
Мтел без граници М с Екстра нет+информация
10.99 лв.
21.98
Мтел без граници S с Екстра нет+информация
11.50 лв.
16.98
Виж всички тарифни планове
Производител:NokiaМодел:3
Размер:143.4 x 71.4 x 8.48 mmБатерия:2 630 mAh
  • Всички цени са с ДДС.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за съществуващи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • При покупка на устройство с Прима пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на Прима пакета.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.

Други Nokia устройства