HTC U Ultra
U Ultra

HTC U Ultra

Цена на изплащане:52.99 лв./мес.
Цена в брой:1119.98 лв.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН И СПЕСТИ 1 абонаментна такса

 • 5.7" Super LCD5 дисплей
 • 2.2 GHz двуядрен + 1.6 GHz двуядрен процесор
 • 12МP основна камера + 16MP селфи камера
 • 64GB вградена памер, 4GB RAM
 • 2" втори дисплей (160 x 1040)

HTC U Ultra – един наистина Ultra добър смартфон

Похвали се пред всички със своя Ultra стил


Дизайнът на U Ultra подхожда много точно на същността на този смартфон. Изискан, футуристичен, но изчистен и елегантен. HTC видимо са положили много усилия и във външния вид на своя U Ultra. Разработен е по нов процес, при който цветовете се преплитат със стъклото в множество слоеве. Това им придава неповторима дълбочина и изящество. Металните и стъклените компоненти са свързани под високо налягане, което осигурява гладка повърхност и перфектно преливане помежду им.

Не просто добри снимки – Ultra снимки


Любителите на фотографията бързо ще се убедят, че HTC U Ultra прави не просто добри снимки, а Ultra снимки. Камерата на това устройство е усъвършенстван модел на тази от HTC 10, което само по себе си е сериозна заявка. Ще можеш да правиш снимки без да се притесняваш от размазване, дори и да си в движение, благодарение на новата система за автофокус PDAF. Камерата на HTC U Ultra се представя страхотно и при снимки в слаба светлина. И – разбира се – няма как да минем и без Ultra селфита с прецизната 16MP предна камера.

Ultra умен – това е HTC U Ultra


Запознай се с HTC Sense Companion. Той е винаги с теб, но никога няма да започне да ти досажда. Просто ще те улеснява в твоята работа с HTC U Ultra. И не само. Може да те предупреди да си вземеш чадъра, ако се очертават валежи. Може даже ти препоръча и добър ресторант наоколо. С HTC U Ultra ще се разбираш много лесно. Буквално само с една дума. Специален софтуер анализира речна и приема гласови команди с голяма точност.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел без граници 3XLинформация
препоръчителен план
52.99 лв.
36.99
Мтел без граници 2XLинформация
53.50 лв.
32.99
Мтел без граници XLинформация
53.99 лв.
26.99
Мтел без граници Lинформация
54.99 лв.
19.99
Мтел без граници Минформация
55.99 лв.
15.99
Мтел без граници Sинформация
58.99 лв.
11.99
Виж всички тарифни планове
Производител:HTCМодел:U Ultra
Размер:162.4 x 79.8 x 8 mm Тегло:170 г
Батерия:3 000 mAh
 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за съществуващи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • При покупка на устройство с Прима пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на Прима пакета.
 • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.

Други HTC устройства