Galaxy S8 | S8+

Освободи своя телефон

Снимка на кит и водолаз в океана
Контури на полупрозрачен Galaxy S8

Виж зашеметяващия Инфинити дисплей на Galaxy S8 и S8+

Революционният дизайн се вижда от пръв поглед. Samsung са преработили всяка част от оформлението на своите Galaxy S8 и S8+, за да разчупят ограниченията на екрана на смартфона. Всичко, което виждаш е само съдържание без никаква рамка. Това е най-големият екран на мобилно устройство с този размер, благодарение на който може буквално да се потопиш в цветове. Естетиката не е единственото съображение при създаването на този дисплей. Така устройството е изключително удобно за работа.

Дизайн

Премахни рамките с Galaxy S8 и S8+

Инфинити дисплеят е невероятен екран, който се разпростира от край до край към страните на телефона, формирайки една напълно гладка повърхност без издатини или ъгли. Това изчистено стъкло заема цялата предна страна на телефона, като се влива безпроблемно в алуминиевия заден корпус. Резултатът е едно идеално симетрично тяло с красиви извивки.

снимка на лавандулови хълмове на екрана на Galaxy S8
Видеоклип на съзвездие в нощното небе, както на ВВД екраните на Galaxy S8 и S+, така и като фон, и съзвездията се движат заедно с телефоните

Камера

Камерата на Galaxy S8 и S8+ ще улови всеки миг

Животът винаги бърза. Затова и ти трябва да си бърз, за да уловиш всеки вълнуващ миг. Именно тук ще ти помогнат с камерите на Galaxy S8 и S8+. 12-мегапикселовата задна камера и 8-мегапикселовата предна камера са толкова точни и бързи, че няма да пропуснеш нито един момент, било то през деня или през нощта. С множеството функции на тези устройства можеш да се почувстваш като истински професионален фотограф и да добавяш невероятни ефекти.

Снимка на хора, снимащи осветени от свещ фенери
Контури на полупрозрачен Galaxy S8 в хоризонтален режим
12-мегапикселов сензор с двойни пиксели

Сигурност

Galaxy S8 и S8+ се пазят от любопитни очи

Сигурността на твоя смартфон е била топ приоритет за Samsung, защото са предвидили скенер на ириса в Galaxy S8 и S8+. Всеки ирис, подобно на пръстовия отпечатък, е уникален за всеки човек и почти невъзможен за имитиране. Това означава, че със сканирането на ириса телефонът ти и съдържанието му се отварят само за твоите очи. А когато трябва да го отключиш наистина бързо, Samsung Galaxy S8 и S8+ могат да разпознават и лицето ти.

Хора, покрити с цветен прах
Ръка, държаща Galaxy S8, на екрана на който се виждат очите на човек, подравнени с кръгове за сканиране на ириса

Производителност

Процесор от ново поколение

Samsung знаят, че ти никога не спираш да използваш телефона си. Затова техните Galaxy S8 и S8+ работят с първия в света 10 nm процесор. Той е бърз и мощен, и увеличава ефективността на батерията. С негова помощ ще се справиш без проблем дори с най-натоварващите приложения и видеоигри. Освен това има възможност за разширяване на паметта, както и за работа при дъжд и прах с производителност.

Снимка на автомобил, състезаващ се по улица, на която вали дъжд
Снимка на бързо движещ се син автомобил на екрана на Galaxy S8
Galaxy S8 в хоризонтален режим

Интелигентност

Запознай се с Bixby

Bixby напълно променя начина, по който взаимодействаш с телефона си. Това е личен асистент, който разбира говор, текст и докосвания, така че никога не си ограничен само до един начин на комуникация. Освен това той напълно променя начина, по който търсиш. Няма нужда дори да питаш – просто покажи на Bixby какво искаш, като отвориш приложението за камерата. Толкова невероятно лесно е.

Снимка на човек с маратонки, който е вдигнал единия си крак
Снимка на човек с маратонки, който е вдигнал единия си крак, на екрана на Galaxy S8 със съобщения от потребителя към Bixby, питайки го да потърси подобни маратонки онлайн

Телефон+

Galaxy S8 и S8+ са повече от просто смартфон

Това са устройства, които са създадени да променят начина ти на живот. Потопи се в 360 градусова панорама на уникални места или направо в най-съвременните технологии на виртуална реалност. С помощта на Samsung Galaxy S8 и S8+ може да промениш начина, по който плащаш и работиш в движение. С Galaxy S8 или S8+ в ръка, ще видиш как бариерите в живота ти изчезват една по една.

Фронтален изглед на Gear 360 (2017)
Gear 360
Galaxy S8 и Galaxy S8+ един до друг
Galaxy S8 | S8+
Фронтален изглед на Gear VR и контролера
Gear VR

Smart Switch

Смени телефона си и запази лесно спомените си

От снимки и видеоклипове до контакти и музика – Smart Switch ти позволява лесно да прехвърляш спомените си от стария телефон на новите Galaxy S8 и S8+. След като вече знаеш, че всичките ти спомени идват с теб, можеш да се съсредоточиш върху създаването на нови със своя Galaxy S8 или S8+.

*Наличността на услугите може да е различна според устройството. В комплектът е включен USB конектор.

Стар смартфон, стоящ до Galaxy S8 с показано приложение Smart Switch и на двата екрана

Достъпност

Galaxy S8 и S8+ са удобни за работа

Нека високите технологии да не те плашат. Не е нужно да си технически гений, за да работиш с Galaxy S8 и S8+. Samsung са създали тези устройства така, че да бъдат лесно достъпни за всички. Добре замислен набор от технически решения улесняват всички да се възползват напълно от разширените възможности на Galaxy S8 и S8+.

Фронтален изглед на Galaxy S8 и S8+, показващ функциите за достъпност
Избери план