Samsung Galaxy Note 7
Galaxy Note 7

Samsung Galaxy Note 7

Очаквайте скоро
Галерия:Сравни:
 • Изберете цвят:
 • 5.7" QHD Super AMOLED дисплей
 • 2.3 GHz четириядрен + 1.6 GHz четириядрен процесор
 • 12 MP основна камера + 5 MP селфи камера
 • 4 GB RAM, 64 GB вградена памет

Ще се разбираш само с поглед със Samsung Galaxy Note 7

Не се шегуваме – абсолютно буквално ще се разбирате с един поглед. Samsung Galaxy Note 7 е снабден със скенер на ириса. Благодарение на него можеш да отключваш устройството си бързо и лесно. Удобството не е единствената причина за тази иновация. Ирисът на всеки човек е уникален – подобно на пръстов отпечатък. Така ще си сигурен, че никой друг няма да има достъп до твоя Galaxy Note 7.

Със Samsung Galaxy Note 7 ще се чувстваш като истински фотограф


Поеми пълен контрол върху снимката, която правиш. Samsung Galaxy Note 7 ти позволява лесно да управляваш настройки, които до скоро се смятаха за запазена територия на професионалните фотографи. Трябва да отбележим и отличното качество на снимките, независимо от светлината. Така няма да изпуснеш нито един вълнуващ миг. Ако си сред технически изкушените потребители, ще се радваш да чуеш и точните спецификации: 12-мегапикселова основна камера с технология Dual Pixel и 5-мегапикселова селфи камера.

И дисплеят на Samsung Galaxy Note 7 не разочарова


За да се насладиш истински на страхотните снимки, ще ти трябва също толкова страхотен дисплей. Samsung Galaxy Note 7 няма да те разочарова и тук. Благодарение на Super AMOLED технологията и Quad HD резолюцията ще се насладиш на красотата на всеки цвят. Леко заоблените краища го правят изключително удобен при работа с химикалката S Pen, както и просто за държане в ръка.

Какво остава скрито „под капака“ на Samsung Galaxy Note 7


Samsung Galaxy Note 7 е смартфон, който е разработен както за забавление, така и за здрава работа. Дори и да го натовариш с множество приложения едновременно или с тежки 3D видеоигри, той ще се справи. Samsung са снабдили своя Galaxy Note 7 с достатъчно сила „под капака“, за да си спокоен при работа. Причината за това е мощният процесор Samsung Exynos 8890. Със сигурност няма да ти липсва и памет. Устройството идва с цели 64 GB, които много лесно могат да се разширят до 256 GB с microSD карта.

Бъди човекът, който задава модата – поръчай Galaxy Note 7 сега


Каква е равносметката от всичко това ли? Galaxy Note 7 се очертава като емблематичен смартфон и много силен завършек на 2016 за Samsung. С Мтел имаш възможност да се сдобиеш с това устройство преди всички, ако направиш предварителна поръчка още сега. Galaxy Note 7 ще бъде в ръцете ти три дни преди официалната премиера в България на 16-ти септември… и ще събере погледите на всичките ти приятели.

* Предварителните поръчки са с периода 16-30 август 2016 г. Наличен за покупка в магазините от 16 септември 2016 г. Количествата са ограничени.

Виж сам защо наричат Galaxy Note 7, готов за големи идеи:

Производител:SamsungМодел:Galaxy Note 7
Размер:153.5 x 73.9 x 7.9Тегло:169 г.
Батерия:3 500 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Мобилни данни“ и „Данни в роуминг“ → Включено.

 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за съществуващи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • При покупка на устройство с Прима пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на Прима пакета.
 • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.