Дрон Parrot Mambo
Mambo

Дрон Parrot Mambo

Цена на изплащане:1.99 лв./мес.
Цена в брой:29.99 лв.
  • Вградена камера
  • Аксесоари за стрелба и местене на предмети
  • Управление през смартфон и таблет

Parrot MAMBO – добре дошъл в ерата на дроновете

Parrot MAMBO е мини дрон, пълен с изненади


С помощта на Parrot MAMBO ще превърнеш небето в свое игрище. Въоръжен с леко „оръдие“ и щипки за хващане, този дрон ще ти предложи много възможности за забавления. Можеш да организираш състезания с приятели, да научиш невероятни акробатични трикове или дори стреляш по мишени с оръдието. Освен това Parrot MAMBO има и вградена камера, с която можеш да запечаташ страхотни кадри от птичи поглед.

Да, наистина Parrot MAMBO има „оръдие“


Дронът ти ще бъде винаги готов за следващата бойна задача. Parrot MAMBO е въоръжен с оръдие с малки сачми. С него можеш да целиш дронове на приятели или мишени. Пълнителят събира шест и се презарежда много лесно. Няма причина да се тревожиш – сачмите са напълно безобидни и не се изстрелват с достатъчно голяма скорост, за да наранят някого. Забавлението обаче е гарантирано.

Направи най-нестандартната доставка с Parrot MAMBO


Искаш ли да направиш нещо изненадващо и да събереш погледите на приятелите си. Изненадай ги като им донесеш нещо с щипката на Parrot MAMBO. Номерът става само с леки предмети. Например – съобщение написано на лист. Но сме сигурни, че можеш да измислиш и други приложения. Дай свобода на въображението си. Можеш да контролираш щипката и да поставиш предмета, който носиш, с голяма прецизност.

Имаш пълен контрол над своя Parrot MAMBO


Parrot MAMBO се управлява много лесно, благодарение на множеството си сензори. Дори и да пуснеш управлението, ще се включи автопилот, който да стабилизира машината. Ако случайно дронът се удари, системата автоматично изключва двигателя, за да предотврати допълнителни щети. Така имаш по-голяма увереност и спокойствие, управлявайки своя Parrot MAMBO.

с абонамент за:

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел премиум 200информация
препоръчителен план
1.99 лв.
48.03
Мтел разширен Xtra 100информация
7.50 лв.
36.98
Мтел ТВ разширен + 100информация
7.50 лв.
35.28
Мтел стандартен 50информация
7.99 лв.
22.38
Мтел смарт 25информация
8.50 лв.
16.99
Производител:Дрон ParrotМодел:Mambo
Размер:18 x 18 cm Тегло:63 g
Батерия:550 mAh LiPo Battery
  • Всички цени са с ДДС.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 24 месеца. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за физически лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • При покупка на устройство с Прима пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на Прима пакета.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.